Black

Jag kan inte riktigt svara på vad det varit senaste tiden men jag har inte riktigt varit mig likt. Tröttheten har verkligen helt och hållet tagit över och även om jag lägger mig senast 22 så är jag helt slut när jag kliver upp på morgonen. Känns så konstigt! Jag försöker träna emellanåt, lägger mig i tid, ja verkligen försökt med det som borde ge något mer energi men oavsett är jag bara så trött. Jag tycker det är så himla tråkigt när man känner sig trött. Man blir lixom lite nere även om man inte på något vis menar det. Det bara blir! Trött, depp, nere... Mitt humör har verkligen varit hemskt och jag tycker så synd om framförallt Christoffer som får dras med mig! Men vi får hoppas detta vänder snart. Så alltså en liten förklaring till att ni knappt sett mig varken här eller på Instagram. Jag har inte riktigt kunnat prioritera det så enkelt är det.


Efter 4 dagars jobb avslutade jag denna veckan med 3 dagars ledigt. Fredagen spenderades hela dagen med mina två älsklingar. Så underbart! På kvällen sedan blev det iväg på företagsfest, precis som jag berättat för er tidigare. En supertrevlig kväll verkligen som startade kring 17 och avslutades strax efter 01. Jag har inte mycket mer att säga än att vi hade det så bra! Jag fick skratta extremt mycket och hade en perfekt kväll helt enkelt.

Outfit denna fredagkväll bestod av en jumpsuit ifrån Bubbleroom, ni hittar den HÄR!


I samarbete med Bubbleroom

Gillar

Kommentarer

Livetikokosnoten
Livetikokosnoten,
Verkligen snygg jumpsuit! Klär en skönhet 👌
nouw.com/livetikokosnoten
Monica
,
Jag skulle absolut rekommendera dig att söka läkare med tanke på de symptom du verkar ha. Du behöver nog kolla upp det och kanske ta lite blodprover m.m Vänta inte för länge innan du söker för det. Det behöver inte vara något farligt men du kan ha brist på något som lätt kan åtgärdas!