Behöver vi sätta upp mål?

Att bara nöja sig där man är för stunden eller att ständigt ha en strävan att bli bättre, nå ännu högre, komma ännu längre. Känns som det finns väldigt delade meningar kring det där och självklart beror det helt på vad man har för ambitioner.

Jag personligen är väldigt rastlös. Jag älskar utmaningar och jag sporras av att se mig själv lyckas. Hur är ni? Jag tycker det bästa av allt är att vara på punkt A, sträva efter att nå punkt B men att man någonstans siktat ännu längre bort!

Jag vet många i min närhet som är väldigt "tillfreds". Inte för att jag själv aldrig är det, det är inte så. Jag kan vara supernöjd där jag är för tillfället, med mitt jobb, vänner, träning ja oavsett vad det kan vara. Det jag kan känna är ändå att jag alltid vill komma någon annan vart också! Man kan alltid bli lite bättre tänker jag.

Jag har alltid haft ett mål gällande jobbet. Jag har ständigt velat lära mig nya saker, bli ännu bättre och hela tiden utvecklas. Och där ser man, jag gick från säljare till butikschef. Superkul!

Jag har just nu ett mål med min framtid. Att jag vill utbilda mig och sedan skaffa ett jobb med just den inriktning.

Jag har ett mål med min träning! Jag har börjat träna flera gånger i veckan och kosten har jag försökt skärpa också. Undvika bröd, godis, chips & gotti. Även kolhydrater har jag minskat något. Jag hoppas och tror verkligen det kommer göra skillnad.

Förutom just de sakerna har jag massa andra mål. Både delmål men sedan mål som kanske just nu känns lite väl långt borta men som ändå finns där.

Hur är ni? Är ni en person som gillar att hela tiden komma längre, göra nya saker, lära er mer eller känner ni er galet nöjda och tillfreds med hur ni faktiskt har det? 😍 Spännande hur olika det där kan vara!

Något som får mig att vilja bli ännu bättre exempelvis, det är när man ser på resultat! Finns det något bättre än att exempelvis ha en förebild och sedan en efterbild. Att se vad man faktiskt åstadkommit är ju bara sååå kul!

Efter gymmet 💪🏼

Gillar

Kommentarer