Bara en vuxen kvar

Hej lördag! Hur underbart är det inte med helg? Och långhelg dessutom. Finns inte mycket att klaga på där faktiskt!

I torsdags skjutsade jag iväg Christoffer för att möta upp sina arbetskollegor. För dem väntade några timmars bussfärd till Hemsedal för en helg på skidor. Jag och barnen är kvar hemma och gårdagen bestod av jobb och jag vet inte hur jag ska beskriva den sköna känslan när man kom hem och bara kände HELG i hela kroppen. På ett vis tycker jag det är jobbigt när Christoffer är borta. Det är verkligen så mycket mer att rodda i när man är ensam. Men samtidigt, det är även skönt! Jag kan göra det som faller mig in och på något konstigt vis kan det väl vara ganska skönt att sakna varandra också 😊

Idag vaknade jag och barnen upp vid 07.30, alla i samma säng dessutom. Jag i mitten och ett barn på varje sida. I en hel timme låg vi bara kvar, sjöng sånger, gosade oss och jag njöt till fullo. Det är verkligen inte ofta längre som de bara vill gosa sådär. Åtminstone inte båda två samtidigt. Endera är den ena eller båda två uppe och springer, leker med leksaker eller vill ha igång tvn. Det brukar vara full rulle från start! Men så härligt ändå att de ville ligga kvar en stund idag.
Efter frukost tog vi oss ut på en promenad som slutade med lek i sandlådan. Nu när de sover passar jag faktiskt på att se på film och äta lite godis. Vad gör man inte en fin lördag som denna? 😉 Man får verkligen passa på när de sover gott!

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Åh mössorna 👌🏼😍
nouw.com/jenniferofhbg
EmmaaFrida
EmmaaFrida,
Så söta 😍
nouw.com/emmaafrida
Tresmultron
Tresmultron,
Vilken härlig start på dagen 😍 Håller absolut med dig... det är nyttigt för relationen att sakna varandra ibland.
nouw.com/tresmultron