A new day

Söndagmorgon var det här! Kaffet är intaget, solen skiner och barnen kikar på youtube medans mamman unnar sig en lugn tv-stund. Eller lugn vet jag inte! Just nu kanske men det vet väl alla föräldrar att det kan vända på noll och inget!

Denna söndag kommer bestå av utelek och möjligtvis en tur till affären. Vi får se! Jag är lite sugen på att åka till ett shoppingcenter och slå ihjäl några timmar men vi får se om barnen är lika intresserade. Det är ju inte riktigt så roligt att sitta i vagnen längre vilket innebär lite halvt missnöjda barn. Om de inte får gå vill säga. Men två 2-åringar som vill gå själva på shoppingcenter blir lixom inte jättebra. De drar åt varsitt håll och den där "lugna shoppingstunden" resulterar snarare i en svettig stressad mamma. Vi får helt enkelt se vad det blir 🙈

Måste jag ens säga vem som är boss över ipaden. Jag kan inte annat än att vara glad över att båda inte är riktigt lika envisa gällande sådana här saker. Nova har svårt att dela med sig till sin bror men som tur är finner han sig i att ligga bredvid. Tackar för det! Sen får man såklart ta fighterna emellanåt där lill-bossen får inse att hon inte alltid får som hon vill 🙄😉 Men ibland är det skönt att bespara sig det där!

Gillar

Kommentarer