Hej..
Eftersom jag är lite depp nu

1. Birdy - Skinny love
2. Gary Jules - Mad World
3. The piano guys - A thousand years
4. Demi Lovato - Stone cold
5. Evanescence- Immortal
6. 5 S.O.S - Broken home
7. Sia - Breath me
8. Avril Lavigne - When you're gone
9. Sam Smith - Make it to me
10. A great big world - Say something
11. Passenger - Let her go
12. John Legend - All of me
13. Emeli Sandé - Read all about it
14. New kid - Gråter bara i regnet
15. Black Elk - Intro

Hejdå..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mig personligen

Hej...
Min depression har blivit värre o värre!
Ja, jag har bara mått sämre och sämre på senaste tiden!
Jag mår inte bra, det är också en anledning till varför jag inte har varit aktiv på min blogg!
Jag har börjat skära mig igen, jag har skrivit en dagbok där jag skriver ner hur jag mår egentligen och gömmer boken under min madrass!
Jag känner mig verkligen dålig på sommaren, allt jag gör att att ligga hemma och knappt vara ute med folk, det är också att jag knappt har några vänner!
Jag har alltid haft sömnproblem, men nu är dem verkligen sämst!
Jag är uppe hela nätterna och jag sover hela dagarna!
Jag känner mig värdelös eftersom jag har knappt några vänner, och jag gjorde något sexuellt med min bästa kompis pojkvän och jag har sånt dåligt samvete!
Jag känner mig bara som en sån dålig människa!
Men poängen med detta inlägg är inte att ni ska tycka synd om mig, jag ville bara ge er en ursäkt till varför jag inte är aktiv på min blogg, men nu vet ni anledningen och jag ska verkligen försöka bli mer aktiv osv

Hejdå....

Likes

Comments

Min fritid , Träning/motion, Hälsa

Heej!
Detta inlägg är för er som vill gå ner vikt eller bara vill bli mer hälsosam under detta sommarlov!
Här har du mina tips och lilla träningsschema för dig!

Jag vet att jag inte är den ändå som har känt att man vill bli smalare, hälsosammare eller bara bli nyttigare!
Så detta kan bli både ditt och mitt träningsschema under detta sommarlov, och du måste lova mig att följa detta under hela sommarlovet!

Måndag: Tjugo minuters spring! Två gånger om dagen!
Tisdag: Sextio minuters yoga på morgonen före frukost!
Onsdag: Vilodagen
Torsdag: Ute och springa i minst sextio minuter
Fredag: Tjugo bänkpress, Femton armhävningar, fyrtio knäböj och springa i tjugo minuter! (Antingen hemma eller på gymmet)
Lördag: Sextio minuter yoga på morgonen före frukosten!
Söndag: Vilodag!

Om du inte gillar träning kan du göra detta för att gå ner i vikt!

1. Eliminera intaget av tomma kalorier.Tomma kalorier ger mycket energi men lite näring och är chips, godis, läsk, glass, bakelser m.m.
2. Minska fettintaget till ca 20 % av den intagna energin under ett dygn. Att inta ännu mindre fett kan leda till negativa konsekvenser som t.ex. att man inte får i sig tillräckligt av essentiella fettsyror, att den träningsinducerade ökningen av det "goda" kolesterolet HDL uteblir eller att man som kvinna drabbas av amenorré (utebliven mens). Amenorré leder till minskad produktion av det kvinnliga könshormonet östrogen, vilket i sin tur är viktigt för skelettuppbyggnaden. Därmed kan ett långvarigt lågt fettintag för kvinnor bidra till osteoperos (benkörhet). En idrottande person med benskörhet har lättare för att drabbas av exempelvis stressfrakturer.
3. Öka proteinintaget för att minimera förlusten av muskelmassa. Proteiner ger även en bra mättnadskänsla. Vid viktnedgång och vid perioder av hårdare träning, exempelvis träningsläger, rekommenderas ett proteinintag på minst 2 g/kg kroppsvikt och dygn. För säkerställa ett tillräckligt proteinintag under viktnedgången kan det underlätta att äta proteintillskott.
4. Minska kolhydratintaget och inta kolhydrater i form av fiberrika produkter, frukt och grönsaker samt snabba kolhydrater i samband med återhämtningsmålen.
5. Ät näringstät mat! När man får i sig mindre energi än vanligt, får man också i sig en mindre mängd vitaminer och mineraler. Man riskerar dock inte brist om man äter näringstätt. Men i vissa fall kan vitamin- och mineraltillskott behövas!
6. Energiintaget under viktminskning bör vara ca 500 kcal mindre än ditt energibehov per dag. Det innebär att viktnedgången blir ofarlig och att man tappar ca 1/2 kg i veckan. Om man drar ner på kalorimängden ännu mer kommer en större muskelnedbrytning ske och träningsresultaten uteblir.

Likes

Comments

Mig personligen

Min depression
Jag var deprimerad i 3 år och jag mådde så dåligt!
Jag hade ätstörningar, självmordstankar, jag hade inga vänner, jag blev hatad av alla och jag hade inte gjort något, det skrevs om mig, jag har cutat mig, jag har svalt sömntabletter, jag tyckte jag var ful, jag tyckte jag var tjock, jag tyckte att jag inte dög, jag hade inga vänner! Jag fick sitta själv på toaletten för jag hade ingen att vara med!
Jag kommer ihåg att vi brukade ha en rast som var ungefär en timme och tjugo minuter, jag gick ut i skogen för jag hade ingen att vara med! Jag blev knuffad i korridoren, jag fick blickar, och när jag prata med en lärare så brydde de sig inte.. Jag blev jagad av tre killar i korridoren och jag sprang förbi en lärare, han kolla på oss men gjorde ingenting! Jag sprang förbi med tårar i ögonen för jag var rädd! Vad skulle jag göra? Jag var ungefär elva år! Jag var liten, kort och kunde inte försvara mig själv! Vad skulle jag göra, en ensam liten tjej mot tre killar som jagade mig i korridoren och de vuxna gjorde inget? Jag kunde inte göra något.
Och det värsta är att jag sa aldrig till mina föräldrar hur jag mådde, vad som hände i skolan, jag berättade ingenting för dem.
Varje kväll satt jag och grät! Jag tyckte att jag inte passade in någonstans! Jag ville dö. Jag ville avsluta mitt liv! Idag mår jag mycket bättre, men jag vet att jag aldrig kommer må perfekt igen, men idag mår jag bättre! Är as nöjd med min kropp! Jag har underbara vänner! Jag trivs i min skola!
Och till dig som mår så här, som har det så här i skolan... Det är så viktigt att berätta för en vuxen du kan lita på, någon på skolan, någon i din släkt! Någon du litar på till hundra procent! Berätta så man kan fixa allt! Det är så viktigt att du inte tar ditt liv! Du har så mycket att leva för! Hoppas du kommer få as bra någon dag i framtiden!
Hejdå

Likes

Comments

Smink, Mode, Mig personligen

Hej!
I detta inlägg ska jag dela med mig av mina top fem highlighters och vilka jag verkligen rekommenderar!
Mina top fem favorit highlighters!
Jag har testat alla och alla var sjukt bra, min favorit är high tech lighter, men alla är jätte bra. Alla har bra hållbarhet och bra pigment! Rekommenderar stark dessa fem!

1. Makeup store - high tech lighter moonlight! 175:- på http://m.kicks.se/make-up-store-b702/makeup/bas-c94/high-tech-lighter-p67419
2. Sleek - Solstice highlighting palette! 149:- på http://www.sleekmakeup.com/solstice-highlighting-palette
3. Mac - Mineralize Skinfinish! 295:- på http://m.kicks.se/mac/makeup/bas-c94/mineralize-skinfinish-p9128?gclid=CjwKEAjwg6W6BRDn6v__7vzN9QkSJAC9l9C3yF6UQrA9_y74BUWi9Jrk6EETXGPfwbQDUvbsqrmNIBoCA7Lw_wcB
4. The balm - MaryLou manizer 210:- på http://www.lyko.se/the-balm/the-balm-mary-lou-manizer?gclid=CjwKEAjwg6W6BRDn6v__7vzN9QkSJAC9l9C3l1AINm8j8vxhjLUqfTHG6IAGbm4aBm3lVGCKx3IF0RoCbwTw_wcB
5. Anastasia Beverly Hills - Glow kit! 400:- på http://www.anastasiabeverlyhills.com/glow-kit.html

Hoppas ni är nöjda med detta inlägg!
HejdåLikes

Comments

Humor

Hej!
Idag tänkte jag dela med mig av fem låtar som jag har hört lite fel på texten...
Vi alla har hört låten, den är as bra tills man hör detta:
1.Ariana Grande - One last time - I was a liar, I gave into the fire. I know I should've farted, at least I'm being honest.
När hon egentligen sjunger - I was a liar, I gave into a fire. I know I should've thought it, at least I'm being honest.
De flesta har hört låten, våran tjej som har dejtat varenda kille och sen gör en låt om deras "hemska förhållande".. Japp, vi pratat om Taylor Swift!
2. Blanc Space - Got along with starbucks lovers
När hon egentligen sjunger -Got a long list of ex lovers.
Sen har vi våran underbara Ariana IGEN?
3. Break free - I only want to die alot
När hon egentligen sjunger - I only want to die alive
Sen har vi våran Disney stjärna Selena Gomez och hennes Good for you
4. - I'm only farting carrots.
Och det är klart hon inte pruttar morötter, hon sjunger egentligen
- I'm on my fourteen carats
Även våra favorit pojkband sjunger lite udda texter
5. One Direction - Story of my life - The story of my life, I take a hoe!
Haha men såklart sjunger Harry Styles inte att han vill ha en hoe, han sjunger
- I take her home
Hoppas ni fick er ett leende på läpparna!
Hejdå!

Likes

Comments

Min fritid

Heej!!
Som ni nog märker har jag skaffat en blogg!
Jag har haft flera bloggar förut men denna gång tänkte jag verkligen ta tag i detta!
På min blogg kommer ni se hur min fritid ser ut, om mig personligen, om mode, smink osv.
Jag är en väldig glad person men har varit i flera depressioner.
Jag har gått igenom väldigt mycket i mitt liv som de flesta aldrig skulle klara av.
Jag hoppas ni verkligen kommer tycka om min blogg och om ni vill att jag ska skriva om några saker eller vill ha tips så lämna jätte gärna en kommentar!
Hejdååå.

Likes

Comments