sportlov

Det här sportlovet har jag varit i idre och åkt skidor vilket har varit jätte kul. de är väldigt farsinerande att alla åker på olika sätt med olika mål.

Nu när jag skriver det här tänker jag mycket på om jag ska använda förkortningar. Man vill ju de minman vet ju inte vad alla har för "erfarenhet". förkortningar används olika på olika ställen tex jag har alltid bott lite utanför stan och gått i skola där. Sedan började jag högstadiet i stan och de var ett helt nytt språk, jag lärde mej ord som baxa och nice.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​TB för två veckor sedan var jag på kos😍😍😍

Det var så härligt. 

Ett skol inköp jag gorde var att köpa en ny foundation det var osmart för jag tänkte att jag ville ha en som jag kunde använda när jag hade blivit så brun. Men nu när jag ska börja skolan på onsdag så behöver jag inte den för brännan är nästan borta😜😁😕

Det kom inget inlägg i går för att jag var och klättrade hela dagen vid Sörsjön där dem har zip line och klätter banor uppe i träden. Det kamrat verkligen rekommendera. Det fanns många banor på många olika höjder.

Imorgon så ska jag i alla fall till frisören och klippa mitt hår ungefär en decimeter och jag hoppas verkligen att jag kommer att passa i det💇

Tack för att du läste detta

Likes

Comments

​Det här är nog mitt bästa skolinköp en kalender från akademibokhandeln. Jag älskar att skriva i en kalender speciellt när man kan skriva med fina tuschpennor. Jag fastnade för den här kalendern endast för omslaget jag älskar vit och silver (jag skulle vilja göra en smiley med hjärt ögon här men jag skriver detta på dator så att ja). Det blev ett ganska kort inlägg i dag men det är för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Nu ska jag åka till stan med mamma och på morgondagens inlägg kommer ni att få se vad jag har köpt. Tack för att du läste detta det betyder väldigt mycket för mig.


Likes

Comments

Hej!
Det här är mina tre favorit produkter även de tre produkterna som gör mitt smink. käppstiftet är det bästa jag har ägt. Varför är för att det håller vad jag än gör, det kan gå en hel dag och det ändå sitter lika fint som innan. Då jag ändå har ätit lunch och middag (säkert något där emellan också). läppennan använder jag under läppstiftet då tycker jag att det blir perfekt. Jag vet inte men jag känner mig som en konstig person nu när jag skriver detta men jag använder bara mina mascaror när dem i princip är ut torkade. jag tycker helt enkelt att det blir lite extremt när man har en helt ny mascara. Jag menar inte att jag tycker att det är fel med att ha en mycket mascara utan bara att det inte passar på mig. Men den här mascaran har jag verkligen fått att funka den blir inte alls lika extrem när jag hat borstat med en ögon frans borste. Tack för att du ägnande din tid till att läsa detta.:)

M.A.C läppstiftet är i färgen brave
Maybelline lashsensational
maxfactor colour elixir lip liner 02 pink petal

Likes

Comments

​Nu börjar skolan snart och jagbyar redan köpt mina skal grejer. Jag ska i alla fall börja sjuan så det ska bli riktigt spännande. Under den här veckan som kommer så kommer jag att lägga upp ett inlägg om dagen där du kan få lite inspiration till din skolstart. 

väska: Michael kors
​Kalender, pennor, pennskrin, mapp: akademibokhandeln
​solglasögon: glitter
​hörlurar: Apple
​mobilskal: kjell och company


Likes

Comments