Nu har fröken Stéen varit igång och tänkt igen. Brukar bli så så här framåt kvällen/natten för det är då (och när jag befinner mig i badrummet) som jag kommer till insikt med saker och ting.

Det jag filosoferat över just idag är drömmar och då menar jag inte sådana man har när man sover. Utan ens framtidsvisioner, det man vill ägna sitt liv åt helt enkelt. Ofta kan jag känna att det finns en himla press kring drömmar, att de ska vara så storslagna och gärna inspirerande. Oftast så ska de också vara förknippade med jobb och det man tjänar pengar på, ens karriär osv.

En sådan dröm kan jag nog ärligt talat säga att jag inte har. Jag kan tänka mig att jobba som en himla massa saker, så länge jag trivs med mina kollegor och har hyfsat intressanta arbetsuppgifter så är jag lycklig. För mig så är inte jobbet allt, givetvis vill jag trivas med vad jag gör men det är fortfarande just ett jobb. Det är inte hela mitt liv och för mig är det inte det viktigaste. Min dröm kanske inte är så storslagen och inspirerande men den gör att jag ser på min framtid med förväntan och glädje och det är väl det som är det viktigaste. Min dröm är att hitta en människa jag vill spendera resten av mitt liv med, människan som jag gladeligen vill njuta av den alldeles ordinära vardagen med och som jag tids nog vill skapa en familj med.

Det jag vill komma fram till med allt detta ordbajsande är att man måste inte alltid ha så fruktansvärt unika och briljanta drömmar om att förändra världen och rädda liv och så vidare det är helt okej att drömma mindre. Det är ingen tävling! Whatever floats your goat och så vidare!

Troligtvis har ingen hängt med i den här texten för fem öre... det där med att uttrycka mina tankar i ord har aldrig varit min grej( mina tankar är alldeles för stora och komplexa för något så simpelt som ord höhöhö 😉) Men så kan det gå! Nu tänker jag sova måste bara hitta en lämplig bild på en get först... för att bääääh...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kärlek till kvällspromenader i solsken.

Kärlek till att stoppa hörlurar i öronen och låta Håkans musik få en att känna precis vad man behöver få känna.

Det blir ett himla virrvarr av känslor men en sådan här underbar kväll dominerar såklart glädje!

Galet bra är han den där Håkan.


Likes

Comments

Jag drömde en så himla bra dröm här om natten att jag blev riktigt besviken och ledsen när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Ganska ofta när jag drömmer brukar jag redan i drömmen förstå att jag drömmer eftersom att mina drömmar tenderar att vara ganska konstiga och osammanhängande. Men denna gången var den så himla verklighetstrogen och jag var i ett sånt glädjerus när jag vaknade, synd att det inte varade längre...

Så som protest mot att det bara var en dröm vägrade jag kliva ur sängen vilket resulterade i att jag fick gå med oborstat sömnrufsigt hår till jobbet, tyckte synd om mina arbetskamrater😉

Likes

Comments


Välkommen till min blogg! Jag heter Malin och är 20 år, på den här bloggen skriver jag om allt och ingenting och ingenting om allting.

Likes

Comments