Tompa äger varje stund liten stund i mitt liv av olika anledningar
..När jag vaknade denna dag var Tompa borta , han hade redan dragit . Åkt till musik Jonas vilket för mig skulle innebära att jag fick vänta tills eftermiddagen innan min dag kunde börja ,.
För det är ju det med droger
Det börjar som en aha upplevelse, den romantiska fasen . En fas man träget prövar om och om igen utan att komma någonsin komma tillbaka dit man var första gången man tog drogen . Efter denna relativt korta fas börjar den eviga "måste ha för att bli som jag var innan jag började" ..Så fruktansvärt onödigt kan tyckas .. Fast nu hat man redan förstört den naturliga lusten , planeringen och viljan med kemikalier som brutit ner och gjort stora hål i Frontallobens planerings centra . Ja så här är det och kommer alltid att vara för en narkoman som jag vareviga dag så länge man lever och andas innan dagen kan börja ..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsI Bullerby där jag växte upp är där mitt hjärta är
Måste ha Ingredienser mää överleva Ett psyke av stål och ett starkt hjärt e e
I Bullerbyn under sommar månaderna. Hördes alltid svalorna , speciellt ladusvalorna. Vart de nu tog vägen?
På den tiden när jag var liten fanns det fullt med svalor som nästade i vi alla 9 uthusen vi hade. Når svalorna gjordesig hörda då visste man att våren hade lämnat tiden och sommaren var här och med den sommarlovet , underbart.
Jag hade en egen hund Laura hette hon..fast till min besvikelse kom Laura som var en lapphund att tycka mer om min mamma Kirsten än mig
..På vår gård fanns också får , höns , ibland kalkoner , gäss och någon gång även någon enstaka tjur
Två getter fanns där även. Mycket underliga figurer dessa getter de var mer som hundar än getter ..Maja och misse var deras namn , det blev även namnet på deras päls när de blev prydnad till mitt första hem , fällarna misse å Maja..
Och sen den oförglömlige! Sextiettan ,ett flask lamm som hade nummer sextioett, därför också hon också heta sextiettan, det var ett gult märke hon fick mitt lamm , gult märke betyder slakt.. Alltså inte
att behålla , utan moder lös och klent byggd och ska slaktas . Fast nr sextiomett fick Bli kvar Jag grinade mig till att hon fick leva.. Ja hon hängde sig faktiskt själv senare i hennes liv , mellan spjälorna på staketet i får- huset en olycka, eller så visste hon att var gammal och stod på tur för slakt .Slakten ja , den hemska slakten som Återkom Varje höst i samband med skolstarten .. Detta var med all säkerhet årets sorgligaste dag . Dagen då alla fåren skulle slaktas och Lie bilen stod hemma på gårdsplan .En jätte lastbil det stod farmek på .. Nu skulle alla gul märkta får skiljas från de övriga och åka med jätte bilen till himmelen .
Fast Det var längesen nu och känns som luddiga minnen ifrån ett annat liv med en annan person som aktör i huvudroll .det händer saker och man blev en annan trasigare hårdare människa. För i Den som vandrar i mörker ska se ett stort ljus ,. Och det ska man va djävligt glad över som kusin Dick brukade säga,
-ja för fan sa han tänk på de som skuttat ruljuset ?? Va ?
-ska de se ett stort mörker ??
Sa han den fyndigt och roliga kusin Dick. På Zagros restaurangen , döende i socker 32 år med en villa franka i knäet . Där han satt i rullstolen .. Drogen trogen in till det sista andetaget .. Ja kusinerna försvann de med nästan allihopa .. Alkoholen och alkoholismen och droger den infernaliskt drog döden kom att plocka dom flesta av kusinerna inom snar framtid .
Det kanske inte är så konstigt att man känner sig ensam .Alla bara försvann..vart de sen tog vägen är en annan historia
En historia som Lars Patrik svartenbrant faktiskt kom med en rimlig och logisk förklaring till.. Ja vart de döda är efter att de dött .:. Det hade han svaret på och kunde också förklara det för mig..

Likes

Comments

Efter 23 år har jag äntligen fattat att jag varit ensam hela jävla tiden. Du var aldrig här , du var aldrig med. Det var bara jag ensam som tog hand om barnen och hemmet. Sen att jag inbillade mig att vi levde i ett sunt förhållande.. Var kanske för att skydda mig själv från vetskapen den kalla mörka sanningen att du egentligen inte är. Förmögen att älska någon annan än dig själv. Jag undrar egentligen varför jag är kvar jag vet ju allt det här. Men ändå anledning jag egentligen kan se är knarket knarket är gratis för mig. Men jag vill inte leva såhär jag vill inte vara sån,. Jag vill bo med någon jag älskar och som älskar mig tillbaka som bryr sig om mig som jag kan bry mig om..
Otroligt att otrohet inte vore lika svekfullt om inte lögnen funnits . Visst kärleken är stark och kan gå genom eld och vatten den utstår och förlåter allt .. Fatt vad det finns kvar i den sviknes känsloliv efteråt ..
Vad tänker kvinnor och hur tänkte jag om älskarinnan den alltid lika roliga otroliga Carmen.. Hon som stal 10 år av våra liv, ja iallafall mitt ..
Nergårds Anna ... Brukade far min kalla henne Hon den brunögde blonda , gåtfulla kvinnan .. Den syndiga lättsamme horan , hon kvinnan som blev ensam kvar ogift och bortglömd. I Synden tecken i livet precis som i fiktionen , så blev du ensam kvar du Carmen ..som var Anna i Wilhelm Mobergs pjäs..rasken ,.Fast till din tröst Carmen / Nergårds Anna
har jag även begripit Att det där han sa till mig om dig .. Att du var mest i vägen.. gällde även mig ..!!
Han sa:
-jag älskade aldrig henne jo kanske när det gick för mig. Annars var hon mest i vägen.. Precis så känns det inom mig.
Och han är alltid på väg någonstans , om han inte redan är borta. Vi gör aldrig någonting tillsammans, han vill ju inte ,undviker mig och mitt sällskap varför Tommy
😃? Varför???? Jo jag ääär så förbannat tråkigt.

Likes

Comments

  • Ur kaos föddes Gaja 

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja I mitt trassliga liv,..som är en djungel av historier, berättelser , levnadsöden, och om orättvisan som ständigt gör succé på spelplan livet i ödets ironi .. Ett spel där varje spelare har en plats i min redan överbelastade skalle ., och var och en av människorna som influerat mig har berättelser som alla är lika fantastiska och tragiska som min.Jag hade en fantastisk barndom en riktig Bullerby uppväxt. på landet i { vi kan kan kalla det för Bullerby )i Bullerby som är mitt Eureka,min styrka och troligen anledningen att jag klarat mig så bra som jag har när jag nu har vandrat i döds skugogans dal.
Jo dödsskuggans kallas det ibland , den andra världen , den mörka stigen . Världen där det sägs att människorna enbart har reptilhjärnan kvar . Om huratt spatsera runt i fåra kläder bland varga , rent omöjligt  faktiskt , lamm de blir uppätna relativt snabbt .vilket jag säkerligen blivit om jag inte haft Tommy
Hur dumt det nu en än må och låta mitt i  all dynga jag spridit över honom i mina memoarer. Så är dock just han slutändan skulle bli min riddare , den räddande handen i livetDel 1
2010-08-21Lördag morgon 09.30
Tommy ska till Runar, säger han iaf. Runar är en gemensam vän till oss .mig och tompa , det var roligare förr när Runar kom och vi umgicks .. Då Sofia ännu fanns .
Jo Runar hade en gång en fru eller sambo rättare sagt..vilket han inte förtjänade riktigt . Han hade varken eller charm , i sin gnällige person och sen  de där dubbelbottnad glajorna som fick hans ögon att se små ut. Så små att de liksom inte förmedlade de känslorna han kanske hade haft  under dessa kolosser till glasögon. . Sofia däremot var levande och kännande , fast  Sofia som hon hette är numera är avliden.
Vi kom bra överens hon och jag ,.. Under  Sofia tiden var livet lätt  och roligt , jag var ung och drogerna/ amfetaminet var amfetamin. I
I dag vet jag inte riktigt om det tjack som det kallas i folk mun. Tjack, tjo, speed, mos Malax å på romani "savot" jag var bara 23 år fyllda dagen då jag träffade mitt livs kärlek min man och min undergång ,mitt eget eukalyptus. Livet var fortfarande spännande . Och Sofia och jag vi visste hur man förgyller dagen med tokerier och skratt Fast det är längesen nu ett och ett halv decennium faktiskt..
40 år vart hon Sofia , bara 40 fyllda och hennes liv var över., astmaanfall , svår astma sades det?? Svår ?? Jag har astma , svår astma , inte hon, och jag lever ju än. Ibland undrar jag om ödet ändå är förut bestämt.. Att våra dagar här på jorden är förutbestämda .. Sofia skulle nämligen inte bli den sista som skulle tas ifrån mig .. En del bara rycks ut ur livet helt utan anledning kan man tycka . Huruvida de lever som man borde eller ej . Nykterhet och avhållsamhet ifrån knark verkar ibland konstigt nog inte ha någon som helst  förakring  ellwr påverkan på livslängden ..Bra människor bara dör, medan andra som jag slarvar på och lever åndå ,utan egentlig anledning kan man också tyckas .. Livet är en mycket underlig och i bland väldigt orättvis kan man också tyckaUtdrag ur Smilas/mitt livLikes

Comments