Just nu känner jag mig som en värdelös människa, tror jag ska gå under.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Både fruktansvärda och helt underbara saker. Men just nu känns det ganska tungt, men jag vet att det kommer att bli bättre. För varför skulle jag ge upp när jag har allt i världen att kämpa för?

Likes

Comments

Hejsan allihopa. I helgen har jag varit i stugan med mamma, hennes nya och min sambo. Vi har även varit en sväng till Piteå havsbad och sett på Per Gessle, riktigt roligt, bortsett från att jag blev trampad på och nästan slagen i ansiktet konstant 😥😡 Förbannade nötter och träsktroll haha 😂 Annars har det varit riktigt roligt bortsett från min ryggvärk och magont.

Här kommer lite bilder från helgen:

Hoppas att ni har haft en bra helg. Kram

Likes

Comments

Godmorgon allihopa. Sitter just nu äter frukost, har inga direkta planer för idag. Kanske går ut en sväng, det ser ut som att det håller på att spricka upp bland molnen ute, kanske blir en sväng till stranden. Vi får se. Ha det så bra, kram

Likes

Comments

Hej allihopa. Nu inser jag hur länge sedan jag var aktiv här inne, men så blir det när man inte har någon som helst motivation. Det är väl egentligen inte så mycket som har hänt sen sist. Söker fortfarande jobb för fullt, åker in på mina aktiviteter, ska jag vara helt ärlig så är jag rätt så less på att vara hemma nu. Just nu längtar jag mest till hösten (jag vet, det låter nog lite konstigt). Men har börjat att fundera om jag ska läsa något istället, beroende på hur det går att hitta jobb. Men som sagt, jag vet nog inte riktigt till 100% vad jag vill ännu, är både sugen att pröva på att jobba som personlig assistent, men vill ändå nå mitt slutgiltiga mål att få arbeta som barnskötare eller något liknande. Det har jag ju drömt om att få göra sedan jag var 12 år gammal.

Igår så var jag in till stan på förmiddagen på min aktivitet som jag har 2 dagar i veckan, det kallas arbetslivs resurs. Dem hjälper en att förbereda inför bland annat intervjuer, om man känner för att börja studera med mera. Kan behöva lite inspiration då jag tänker mycket men ibland inte får så mycket gjort. Sen när jag kom hem så tvättade jag lite kläder, diskade och alla de där tråkiga hushållssysslorna man måste göra, efteråt så lagade jag middag och sedan så slocknade jag och sambon framför tv:n, som vi brukar göra haha. Det resulterade i att jag vaknade mitt i natten och har helt enkelt inte kunnat somna om. Idag har jag inte några speciella planer för mig, ska försöka fortsätta att plocka här hemma och slänga iväg en jobbansökan, så ni får ha det så bra. Kram

Likes

Comments

Godmorgon och glad midsommar allihopa 😊 Jag vaknade för bara en stund sen, är jätte trött men kan ändå inte sova. Hur mycket jag än försöker, även fast jag är/försöker vara vaken lite längre på kvällarna så vaknar jag nästan alltid vid 6 tiden på morgonen.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta
på. Jag och sambon bilade upp till Gällivare igår och tänkte vara här uppe i helgen, det blir ju trevligt. Det är bra med lite miljöombyte och att komma bort från vardagen ibland.

Nu ska jag gå ner och ta medicinen och försöka somna om ett tag så får ni ha en trevlig midsommar.

Kram

Likes

Comments

Ibland känns livet ganska hårt och ledsamt. Jag har känt mig ganska nedstämd i stort sett hela dagen, så jag promenerade till farfars grav direkt efter jag slutat. Ibland så vet jag inte riktigt varför jag mår som jag mår, inte just för stunden iallafall. Men då kan det kännas skönt att ha någon stans att gå.

Likes

Comments

Hej. Ja som ni ser så är jag ny här och har inte riktigt koll på hur allt fungerar med bland annat design med mera. Ni skulle hört hur mycket jag svurit och varit förbannad innan jag ens klarade av att ändra rubrik då jag inte är särskilt teknisk av mig haha. I den här bloggen så kommer ni att få följa en hel del saker som händer i min vardag. Så då tänkte jag börja med att presentera mig.

Mitt namn är Gabriella och jag är 20 år gammal. Jag lever tillsammans med min älskade sambo. För tillfället så går jag skola där jag läst upp mina betyg, men om inte ens en vecka är jag färdig och då kommer jag att vara arbetssökande. Och då kommer jag att behöva ha något att göra på sidan av jobbsökandet. Mina största intressen är att läsa, skriva, vara ute, laga mat, baka och umgås med familjen. Och så älskar jag barn, då jag drömmer om att få arbeta med det en dag.

Men nu tänkte jag ta plocka undan här hemma så får vi höras senare. Kram

Likes

Comments