hej alla jag vet att det har varit riktigt dålig uppdatering men jag har haft jätte mycket läxor och prov men nu börjar jag igen yeeey❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen, men jag har inte haft lust och sånt.
Men idag började jag skolan och det var faktiskt ganska kul, sen har jag sålt mina råttor och vår fågel för vi har kommit på att vi är allergiska mot dom, vilket som är jätte tråkigt.

Sen idag har jag fått en ny klocka av mamma vilket som var jätte snällt för jag ville ha en ny klocka för jag har ingen som jag kan ha.
Kram.....


Likes

Comments

Idag har jag köpt en videokamera som jag tänkte filma med till videofyme ni kommer få se några bilder på den.Likes

Comments


Likes

Comments

Halloj
Idag har inte jag gjort så mycket jag vaknade sen har jag nyst typ 20 gånger på 10 min hehe. Sen är jag förkyld, sen när jag vaknade så la jag mig rätt ner i soffan och väntade på att mamma och pappa skulle se klart sin film på datorn så jag kunde ha den. Senare idag så läste jag lite i min Kalle ankas pocket serie, och hade mitt nässprej nära mig hela tiden haha, sen tjatade jag lite på min pappa att vi skulle köra till driven på Mc Donalds för jag ville ha en vanilj milkshake:-)
Sen har jag bara suttit i soffan hela dagen och jag tittade faktiskt på en film som jag bara såg mindre än halva på när jag var liten;) kan ni gissa........
Bee movie den var faktiskt väldigt rolig:)
Det är typ det jag har gjort idag.
Kram Sandra


Likes

Comments

Så sjukt snygga jag vill haaaa


Likes

Comments

Idag är det den sista dagen men Kensaj (hunden jag går ut med) för att hon som äger han hon går på semester idag i 4 veckor.
Sen när hon har börjar jobba igen så har kag antingen 1 eller 2 veckor kvar på mitt sommarlov. Så jag hoppas att jag får passa honom lite till sen.
Nu ligger jag i solstolen i trädgården och bara steker, det är så skönt, jag har badat några gånger idag också.


Likes

Comments

Hej
Idag har min farmor varit hos oss. Vi var på center syd, sedan grillade vi och det var gott!
Det har varit sååååå varmt idag. Jag har nog badat 3 gånger idag och det var jätte skönt. Sen när jag och pappa skulle hämta farmor så innan det så körde vi och lämnade lite kalas inbjudningar för jag ska ha tjejerna i min klass oss mig på lördag. Sen när vi hämtade min farmor gods frisören så lämnade vi den sista inbjudningen. Sen när vi kom hem badade jag
(Inget ovanligt) efter det så cyklade jag och lämnade dem två sista inbjudningarna. Det var typ min dag.
Jag kommer lägga in en bild på min slush och lite av mina pojkar hahaha
Kram kram Sandra<3


Likes

Comments

Hejsan
Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har inte haft tid och jag har inte känt för det häller. Så detta blir bara en. liten uppdatering på vad jag ska göra denna månaden.
Den ända saken är att jag ska lägga nytt golv och jag ska måla mitt rum vitt . Sen ska jag få in en garderob som är min mormors. Min mormor ska flytta så dem får inte plats med den så jag fick den, sen någon annan gång kommer det väll bli lite andra möbler kanske senare. På onsdagen förra veckan så var jag, mamma och en kompis på busfabriken och det var jätte kul, förutom att där vi var va där också många studsmattor så när jag skulle göra en framåt volt så när jag skulle landa så halv vred min rygg sin, och då va där få tjejer små ledde mot mig precis som att dem ville skratta sen efteråt så vilade jag en liten stund sen var jag igång igen och sprang och klättrade och sådant.
Jag lovar att det ska bli lite bättre uppdatering😄
Kramar Sandra


Likes

Comments