I Måndags fyllde jag 18 år wooop woop, så här kommer en bok (första boken av sex), som är sjuuuukt bra. Denna bok heter Glastronen (Fantasybok) och är skriven av den fantastiska författarinnan Sarah J. Maas!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såå eftersom dehär är min första bokrecension så tänkte jag bara förklara lite snabbt att mina bokrecensioner kommer bestå av betygsättning dvs från 1-10(hjärtan).Men låt oss inte slösa mertid utan låt oss gå direkt till bokrecensionen!
Matchad är en trilogi(dvs består av tre böcker) och är skriven av Ally Condie.Den handlar heltenkelt om en ung tjej så kallad Cassia samt hennes vänner.Självaste händelserna uspelar sig i en värld full av censur. De som ligger bakom denna värld kallas för Samfundet,vilket är en stor och farlig organisation som ser och hör ALLT.....
Cassia lär sig snabbt att hon måste själv ta sina egna beslut.Ska hon ta vägen som Samfundet har byggt upp för henne eller ska hon följa sitt hjärta?
Mina åsikter:Jag rekommenderar denna bok till alla som älskar verklighet (som återspeglas i boken),tonårskärlek och äventyr men även poesi(Dikter).Jag gillar boken och de fina orden, men personligen för mig tycker jag att det blir lite tråkigt med upprepningen av poesin men såklart är detta bara min åsikt.Just nu ska jag faktiskt börja med tredje boken,så det blir intressant att följa med Cassia och hennes vänners äventyr in i det sista.
Så vad får denna bok för betyg?Jo,7/10 ❤
So that's it😊
Keep reading/Missreads

Likes

Comments

Hej Hej!!

Så detta är mitt första inlägg nånsin!! Jag är väldigt glad över att ha startat denna blogg och ser fram emot att dela mina bokrecensioner och boktips till er alla bokälskare. Jag vill helst vara anonym och därför kommer denna blogg heta Missreads och man vill ju helst att det ska handla bara om böckerna right ;) Men allt jag kan säga är att jag är en ung tjej från Stockholm som älskar böcker av alla genre. Jag själv anser att bra böcker låter dig flyta till en annan värld, bort från ditt tråkiga vardagsliv. Hursomhelst eftersom jag är en ungdom läser jag oftast böcker för ung/vuxna-böcker, så denna blogg kommer vara mest inriktad för ungdomar, men vet ni äsch vem bryr sig ALLA kan läsa denna blogg eftersom böcker är till för ALLA!!

Såå, så länge ni håller utkik efter mitt nästa inlägg, varför inte ta upp en bra bok, sitt i soffan och bara njut så syns vi snart igen!

Stay tuned//Missreads

Likes

Comments