Header

NU ÄR DE SÅ ATT JAG STÄNGER NER DENNA BLOGG. JAG KÄNNER ATT JAG VILL HA EN NY START OCH DE KAN JAG INTE NÄR JAG HAR DENNA BLOGG. JAG HAR ALDRIG KÄNT MIG HEMMA PÅ DENNA BLOGG. DÄRFÖR GÖR JAG NU EN NY OCH TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN. ELLER SÅ KAN NI BARA TRYCKA HÄR NEDAN

@Licas

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er allihopa!

Som många av er vet, eller kanske inte? Så brukade jag förut köra hälsomåndag på måndagar..obvious (?)

Idag tänkte jag tipsa er om lite tuffa hemma träningar och även en otroligt bra bok som jag precis hittat. Men mer om den boken sen!

Idag tänkte jag prata runt hög intensiv träning.

Vad är hög intensiv träning? Det kan innehålla både kondition och styrka väldigt ofta i en kombination. Det som gör just hög intensiv träning till en så stor grej, är att det medför stora resultat utan att du behöver lägga för mycket tid på träningen. Ett pass på 10-30 minuter två till tre gånger i veckan räcker. Beroende på hur intensivt du gör det.

Vad händer i kroppen? Det är en slags explosiv träningsform som gör att musklerna ställer in sig på hård fysisk aktivitet. Under träningar förbränner du energi ju högre intensivt du tränar. Genom att glykogenförrådet i musklerna bryts ner sänder det signaler till din kropp om mer energi. Därmed kommer din förbränning sättas igång. Börjar du med intensiv träning kommer du kunna förvänta dig av att de

- Ökar syreupptagningsförmågan ( För att det ska förbättras måste du minst komma upp i 65% av maxpuls)

- Ökar förbränningen

- Ökar konditionen

- Ökar din smidighet

- Ökar muskeltillväxten

- Bränner fett

- Benstommen förbättras

- Du får otroligt mer energi

- Ämnesomsättningen förbättras (Ämnesomsättningen kan ses som.. Om kroppen var en bil är ämnesomsättningen motorn)

- Hormonbalansen förbättras

Nu till denna bok som jag tänkte tipsa er om. Den kommer hjälpa er otroligt mycket på vägen, om ni vill ha hjälp inom just hög intensiv träning. I denna bok kommer du få två högintensiv tränings program + extramaterial för att tona kroppen. Genom tuff hemma träning utan redskap.

Här kan du hitta boken

Likes

Comments

Hejsan på er allesammans!

Jag fick precis reda på en ny ''grej'' som tydligen ska vara otroligt bra för munhygien. Och eftersom jag verkligen hatar bakterier tänkte jag dela med mig av detta till er, och ska även testa det själv. Känns väldigt konstigt att olja ska kunna förbättra en tänder och hygien i munnen, men vem vet!

Vad är oil Pulling? Det är en otroligt gammal metod som hjälper dig att motverka skadliga bakterier, svampar och andra äckliga bakterier i tandköttet, tänder och halsen. och ger din en fin mun hygien och en bättre hälsa ( i munnen).

Hur använder man det? Börja med att dricka vatten för att inte vara torr i munnen innan du börjar. Sedan med en tesked tar du kokosolja och låter det smälta i din mun (se till att inte svälja ner den för att bakterierna samlas i oljan och kommer sedan följa med ut när du spottar ut det). Rör runt det i munnen som en vanlig munskölj i 15-20 minuter. En till två gånger om dagen. När du är klar så spotta ut olja helst i en sopkorg för att det kan annars bli stop i rören (för att oljan torkar till slut), sedan sköljer du munnen med varm vatten (inte för varm att du bränner dig), för att få bort oljan ut munnen helt.

Efter många efterforskningar inom just oil pulling, så hjälper det dig som har inflammerat tandkött. Det är otroligt många som jag läst som har använt sig av denna metod för att få bort inflammationen. Även tandsten då jag har väldigt lätt att få tandsten även hur noga jag en borstar... Så detta ska bli kul att testa faktiskt få se om det gör någon skillnad. Jag kan väl inom 1-2 veckas användning skriver ett inlägg om hur det funkar, hur min mun ser ut och känns?

Har någon av er testat detta? Hur gick det för dig?

Det finns även ett annat sätt man kan använda detta oil pulling på.

Gör såhär:

1. Det första du gör när du vaknar upp innan du äter någonting är att gå direkt och ta 1 tesked av kokosolja och rör runt i munnen. Exakt som jag förklarade ovanför.

2. Skölj munnen med varmt vatten eller försök att göra det med salt vatten. Jag hatar saltvatten och tycker det är så otroligt vidrigt, men det är så bra för bakterier.

3. Sedan borstar du tänder normalt direkt efter.

4. Gör detta 3-4 gånger i veckan.

Det finns alltså flera olika sätt och jag tror faktiskt att jag kommer att testa göra detta på det andra sättet. Med saltvatten även om jag hatar det! Jag återkommer om 1-2 veckor om detta så får vi se hur jag känner då, om jag fortfarande är lika spänd och positiv kring detta!

Likes

Comments

Postad i: Att må dåligt

Hejsan på er!

Jag har nu bestämt mig för att ändra på min kanal här. Jag kommer endast göra mode/skönhets inspirerande inlägg och där med inte ha något kopplat till personligt. Men ni kan vara lugna jag har gjort en sidoblogg som heter @itisokay har inte gjort något på den ännu. Men där kommer jag ta upp allting inom min depression, ångest, panik attacker, och allting emellan där. Alltså det som jag tagit upp här om min vardag osv, kommer jag istället ta upp där. Så feel free to follow om ni vill!

Likes

Comments

Nouw Magazine