Idag har varit en bra dag spenderat pengar och två korta lektioner kunde inte bli bättre!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick hem mina super sexiga träningskläder idag och jag bara älskar dom. Sitter perfekt på kroppen kan knappt vänta tills jag får börja träna. Nästan synd att svettas i dom haha!

Likes

Comments

Fika på espresso house i kvälls solen med babe så jäkla skönt nu är sommaren på väg nu mår man!

Likes

Comments

Solen skiner idag och jag med den!
Hela veckan ska va soligt och graderna bara stiger för varje dag. Allt känns så allmänt bra skolan börjar lida mot sitt slut och dagarna blir allt längre. Idag är det nog bara mys hemma som gäller om inte Anes har någon roligare idé puss.

Likes

CommentsSamma underbara dag med sol och fågelkvitter. Förmiddagen har jag bara varit hemma med lilla vovven gått i skogen och han har även badat som han alltid gör. Babe ringde för en stund sen och sa att jag skulle fixa mig för lite fika och det tackar man ju inte nej till så jag har precis kommit ut ur duschen och ska hoppa i vår kläderna och sen åka iväg in mot stora staden!

Likes

CommentsHar varit lika fint väder idag och har givit vis njutit fullt ut. Brände mitt ansikte som fan igår från ingenstans jag brukar alltid bara bli brun direkt. Blev helt paff när jag kom in på kvällen och såg att ansiktet va helt illrött haha såg ut som en jävla tomat. Så har inte suttit direkt i solen vill inte börja fjälla sånt är så jävla äckligt fy. Usch när man ser människor som är helt sönder fjällade på kroppen.

Kom precis in efter en lång tur i skogen och nu snackar vi lång. Aslan sprang bort efter en kanin och vägrade komma tillbaka. Gissa om jag fick panik. Min älskling vad fan skulle jag göra om han försvann från mitt liv vågar knappt tänka tanken dumma hund. Som tur va hade han gått hem så mamma ringde efter en lång stund och sa att han satt utanför och väntade. Jag skyndade hem och nu har vi bara myst och han har blivit sönder pussad.

Likes

Comments