Dagen började med att jag och Mathias gick upp vid 10 och gick direkt till solariet och solade 15 min så skönt! Sen gick vi några meter till till ett café som heter 2 systrar och åt frukost, super mysigt ställe med riktigt goda kakor!

Sen tog vi en liten morgon promenad på Kullagatan innan det var dags för mig att vara barnvakt i 12 timmar.

Är barnvakt åt en liten söt tjej på 8 månader medans jag söker annat jobb, har alltid älskat att passa småbarn dom är ju hur gulliga som helst! Om dom inte gråter allt för mycket men de gör inte Medina som tur!

Så nu har jag Nannat henne och hoppas kl blir 01 snart så jag kan åka hem och gosa med Mathias och katterna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Allihop!

Jag är tillbaka!
Har inte uppgraderar på månader men så otroligt mycket saker har hänt att jag inte hunnit!

Jag slutade blogga när vi var i Spanien för två dagar innan vi skulle hem fick jag ett av de värsta samtalen jag kunde få.

Vi låg på stranden och pressade i solen som vanligt en eftermiddag när vi pappa ringde, jag har aldrig hört min pappa gråta innan kan jag också tillägga, men han grät så mycket att jag inte förstod var han sa.
Så jag trodde först att något hade hänt min gammelmormor som är rätt så sjuk.

Men så lugna pappa ner sig och sa,
” du måste göra ett val ”

Samma sekund förstod jag att de var Lilly min katt de gällde. Jag ställde mig upp och bara grät och skrek ” vad har hänt”

Lilly hade fötts med ett hjärtsjukdom som var ärftligt av sin mamma, och eftersom vi hittade henne mitt ute i vintern på gatan hade vi ingen bakgrundsinformation om henne.

Men det hela började med att mamma satt i uterummet och såg att Lilly försökte komma in så hon öppnade dörren och då ser mamma att hon släpar på sina bakben och kör direkt till djursjukhuset med henne.

Hon hade fått en prop i aortan så hennes bakdel va helt förlamad och hade väldigt ont i ryggen.

Jag ringde direkt veterinären och fick hela historian tydligare än vad min familj sa, och veterinären sa att de fanns en mikroskopisk chans att proppen löser upp sig så jag valde att inte söva ner henne. Jag sa att dem skulle göra allt dem kunde för att hålla henne vid liv tills jag kom hem.

Så jag köpta nya biljetter hem direkt dagen efter och var helt förstörd, jag kunde inte sova för var rädd hela tiden att hennes hjärta skulle ge upp och att jag inte skulle hinna till henne.

Flygresan var oroligt lång! Precis innan vi skulle på planet så ringde djursjukhuset och sa att dom måste föra vätska till hennes njure tror jag det var och att om hon skulle börjar kvävas om dom har tillåtelse att söva henne, och det fick dom ju såklart för annars hade hon kvävts till dötts.

Men som tur så hann jag! Pappa hämtade oss på flygplatsen och körde direkt till sjukhuset där mamma och Nicky väntade.

Jag var så otroligt lycklig att jag hann träffa henne en sista gång! Man märkte direkt att hon blev pigg när jag kom, Veterinären sa ju som dom sagt från början att det finns knappt något chans att hon kommer klara sig och att hon bör somna, men jag var inte redo att ta beslutet ännu så jag kelade med henne i några timmar tog ut henne i de fina vädret och kelade med henne på gräset.

Sen tyckte jag att de var orättvist att hon skulle lida bara för att jag skulle få ha henne ett tag till.

Så jag beslöt till slut att hon skulle få somna in i min famn ute på gräset och de gjorde så otroligt ont att mitt lilla hjärta låg livlöst i min famn pga ett beslut som jag tog. Jag kunde inte släppa henne så jag tror jag la kvar med hennes kropp i nån timme innan jag kunde lämna över henne för att kremeras, och när vi kom hem kom grannen förbi och sa att han såg Lilly fall från garagetaket precis innan mamma åkte iväg med henne.

Och som ni kanske märker så betydde Lilly så otroligt mycket för mig, hon var min lilla bebis sen hon födde och det var alltid hos mig hon var och sov och kelade med.

Än idag 6 snart 7 månader senare gör de lika ont att prata om de, jag saknar henne något så otroligt mycket.

Jag anklagar mig själv faktiskt väldigt mycket att detta hände, jag kunde tagit henne tidigare till djursjukhuset och kollat upp hennes hjärta, hade jag inte varit på semestern hade jag kunnat fånga henne när hon föll eller att jag åtminstone inte gav upp och hade kämpat lite till med henne så hade proppen kanske löst upp.

Jag har inte alls mått bra sen Lilly gick bort och detta är en av många anledningar till varför jag inte bloggat men ska försöka ta tag i det nu.

Blev ett mycket långt inlägg om Lillys sista dag men ibland så behöver man skriva av sig.

MissNaomi

Likes

Comments

Igår blev det ett långt inlägg om Lilly men efter de är det så mycket annat som hänt!

1. Mina föräldrar har gift sig, äntligen säger jag!
Det blev en mysig resa med Mathias och Jasmine ner till polen för bröllop var så otroligt kul och fint!
Vi fick åka limousin till kyrkan ovh fest lokalen var så otroligt fin! Bröllopet blev helt lyckad och dagen efter var det så fint väder att vi spenderade den på sjön!

2. Jag och mathias har skaffat två katter tillsammans.
Först tyckte jag det var en bra idé men till en början tycker jag det var så jobbigt för dom var ej som Lilly vilket var fel av mig, tyckte inte alls om katterna till en början men jag accepterade jag att Lilly kommer inte tillbaka och vi räddade dessa två sötnosarna från ett hemlös liv vid motorvägen vid Malmö!

3. Jag och Mathias har varit i Amsterdam med hans familjen över nyår! Super mysig resa!

4. Jag har fått jobb på Xxl och slutat, trivdes super bra i kassan med tjejerna men varuhuschefen va inte normal kan man säga.

5. Jag har äntligen flyttat ihop med Mathias, det är så skönt att bo mitt i stan och ha nära till allt och ta lite vuxenansvar haha.

Kan inte komma på så mycket mera om vad som har hänt de senaste halv året men en del har hänt i alla fall.

Likes

Comments

Haft en så oroligt mysig dag från början till slut!

Vi åkte in till en stad bredvid vår by och gick rundor lite, åt lunch vid havet och drack lite sangria, blev lite påverkad av sangrian men det är lätt hänt i värmen haha.

Sen gick vi till stranden nån timme innan vi åkte hem och gjorde ve oss för att gå till restaurangen under oss där vi bor.
Restaurangen är så mysig och personalen är så trevliga!

Vi satt och åt till nästan kl 01 och sen tog vi en liten promenad och nu är vi hemma och ska mysa lite innan de e dags för att sova.

Likes

Comments

Då är vi framme och hemma nu i Marbella

Vi bor inte mitt i Marbella men i en liten by på berget. Fick panik så branta alla backar och gatorna är!

Men här är så fint och mysigt! Så det var absolut värt de!

Nu blir de lite tapas mys för mig och Mathias

Likes

Comments

Då kan jag checka av Spanien på min reselista!

Här är så vackert och fint!! Men mest varmt!

Kommer njuta till max mina 9 dagar som jag kommer att vara här.

Vi landade i Malaga och flygresan gick precis, vi åkte inom Torremolinos där min mamma säsongat ett par år när hon va i min ålder, hitta även den baren hon jobbade mycket på och lägenheterna hon och hennes vänner bodde i en del.

Hade varit så mycket roligare och se allt detta med mamma så jag har nu planerat att ge henne nästa år i födelsedags present en resa hit för både henne och mig.

Men nu är vi påväg till Marbella där vi ska bo under hela resan och påvägen ska vi inom en mat affär och köpa lite frukt och sangria!

Likes

Comments

Sitter just nu på Kastrup i en massagestol och väntar på att gaten ska öppna.

Är så extremt nervös att jag har ont i magen haha är så sjukt flygrädd.

Men det känns bra att ha Mathias med mig och det ska bli så skönt med lite semester 😍

Soon --> Marbella

Likes

Comments

Mode

Redo för Malmö!
Skor - Nelly.com
Byxor - Bik Bok
Body - Zara
kofta - Lager 157

Likes

Comments