Nightmare Before Christmas

Min chef tyckte nog att jag var lite knäpp när jag i torsdags på min lediga dag tog mig dit i ösregn och frågade om jag fick göra en dörrkrans till mig själv. Gjorde en stilren dörrkrans i Kryptomelia eftersom kransen ska hänga inomhus. Vanlig gran barrar snabbt av sig inomhus. Det var nog 100 år sedan jag gjorde en rosett men den här fick duga efter några försök.

Väl hemma igen var det dags att pimpa kransen. Jag använde mig av vitt papper, vita papp-kulor som jag hitta i någon pysselaffär och ståltråd som jag tog med ifrån blomsterbutiken.

Av pappret klippte jag små fyrkanter som jag sedan rullade ihop till små strutar. Tänkte använt häftapparat men upptäckte att det var omöjligt så det blev vanlig tejp istället.

Ståltråden klippte jag i små bitar och formade som ett "u".

Dessa använde jag för att fästa pappersstrutarna med i kransen. Bara att trycka i med våld och sedan försöka dölja fästningen med Kryptomelian.

Tadaaaaa!!!! Kransen har nu massa vassa tänder! Glömde fota hur jag fäste papperskulorna men det var ståltråd det med. Klippte av en ståltrådspinne på mitten för den behövde vara lite längre. Ena änden fäste jag i kulan och anda änden tryckte jag i kransen.

Och så här blev det färdiga resultatet! Ville ha gula ögon så dom målade jag med kritor. Ljusslinga ville jag oxå ha i men det var så svårt att gömma den snyggt när jag väl hängde upp den på dörren så den fick jag tyvärr senare ta bort....

Och så här fin var våran dörr i ca en dag tills kransen föll av dörren. Vi vågar inte spika i våran dörr för vi alla har fått nya dörrar så vi fäste den med dubbelhäftande tejp. Vi misstänker att den föll av pga att temperaturen i trapphuset skiftar....Någon som har tips på hur vi kan hänga upp kransen igen utan att spika i dörren?

Gillar

Kommentarer

blubbandzombie
blubbandzombie,
Alltså så häftig!! nouw.com/blubbandzombie
Bunny
Bunny,
Hahah den är så fin! Kan ni inte hänga den i snöre på något sätt som ni sedan fäster på insidan av dörren, eller uppe på dörren? Spika uppe på dörren liksom 😊 bunnydrugz.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229