Klockan är 22.20 och jag är heeelt död, jag är äntligen klar med rummet och vi har börjat slipa spacklet som var på väggarna och vi har fått ut alla mina grejer, dock är det nu väldigt stökigt över allt hemma men vi har ingen annan stans att lägga alla mina saker. Jag var med en vän förut och ja vi gjorde inget speciellt alls utan vi bara var. Sedan när min vän gick hem så käka jag lite tacopaj och kolla på en serie! Jag har serietorka, eller kan man ens säga så haha, nämen jag har inget alls att kolla på för alla serier som jag kollar på eller har kollat på är slut eller så har det bara inte kommit några nya avsnitt. Ouf det är det värsta jag vet, sitta o vänta om dagarna på att det ska komma nya avsnitt av saker ugh. Usch jag fick världens huvudvärk nyss alltså det krampar sönder så jag ska i princip gå och lägga mig nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag är den tråkiga dagen kommen, jag ska städa mitt rum och jag ska försöka få ut i princip alla saker som finns där inne. Men det bästa man kan göra när man ska städa rummet är att sätta på musik och tänka på hur skönt det är när det sen är klart, dock kan inte jag tänka så eftersom mitt rum inte kommer vara klart på länge. Som jag skrev i mitt förra inlägg, det ska målas och sen ska det läggas golv.

Jag verkligen längtar tills den dagen mitt rum är helt färdigt, tror det kommer bli superfint.

Likes

Comments

Här sitter jag klockan 00.31 o lurar på hur jag ska inreda mitt rum när det är målat och klart. Väggarna ska målas vita och golvet vi ska lägga är mörkbrunt, riktigt fint! Men som sagt... inredning, det är en klurig grej de. Mitt rum är ju inte särskilt stort och jag kan inte direkt köpa en massa inredning men något vill jag ju självklart ha i mitt ''nya'' rum! Jag har tänkt mig typ grå eller beige inredning, jag tror det kan bli fint.

Likes

Comments

Så, jag har ingen aning om vad jag skriva om, jag har inget särskilt som pågår i mitt kära liv just nu förutom ja... inget. Jag har ett rätt trist liv när jag tänker efter, eller nae det har jag väll egentligen inte men just nu, i detta moment så finner jag inget att skriva om! Men jag är missmthing, det är det namnet ni får kalla mig, jag kommer inte gå ut med mitt riktiga namn på grund av olika anledningar! Jag känner bara för att ha en blogg ni vet, så man kan få uttrycka sig lite hit o dit.

Likes

Comments