Header

En liten outfit jag skrapa ihop på håltimmen.Skorna e min favorit,har faktiskt såna i svart och rött men dem har blivit för små kommentera gärna om vilket plagg som var er favorit💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shooooooo
Jag har ju tagit den längsta pausen någonsin men liksom det e ju för att jag känner att det här går skit.I och för sig är det mitt fel men jag har liksom aldrig orkat att skriva nåt när jag vet att ingen kommer läsa det så snällla spriiiiiid.
/Tanja

Likes

Comments

Glömde att skriva att jag såg denna film också med Hailee Steinfeld i huvudrollen.Tipsar om den tror dock inte den kommit ut I Sverige

Likes

Comments

God morgon eller rätare sagt God Dag.Föra veckan hade jag ett maraton med alla twilight filmer,Hot Pursuit,Guardians of the galaxy,Vampire acadamy och Thor the dark world.Alla filmer är va ganska bra.Jag är så glad att jag såg twilight eftersom jag alltid trot att det var en tråkig kärleksfilm.

Likes

Comments

Här sex punkter på vad som är bra att göra när man är sjuk.

-Medicin: Se till att ta den medicin som behövs för att göra dig bättre!

-Dusha!: Det gör kroppen ren och kan lugna ner en själv!

-Koppla av!: Att sova mycket skulle jag säga är en av de bästa grejerna man kan göra när man är sjuk!

-Bekväma kläder!: Känn dig bekväm,jag skulle ha på ett par mjukis elller shorts med en lite stor tröja och håret uppsatt i en slarvig tofts.

-Drick varmt te!: Det hjälper kroppen att hålla sig varm och avslappnad,Lipton och Weastcliff har väldigt gott te.!

-Håll inte på med mobil m.m !: Du behöver inte göra detta, men mobil och andra liknade prylar kan göra så att du får huvudvärk och blir stressad!

-Ät soppa!: Att att soppa eller något annat varmt, gör så att man kan andas bättre!

-Netflix\Viaplay eller liknade sajter!: Att titta på film och serier gör mig glad och fär mig att känna mig bättre!


Jag hoppas att du tyckte om inlägget och fortsätt gärna läsa bloggen\\kram Tanja

Likes

Comments

Söndag idag och imorgon är det måndag😓 och sen på fredag är det prov.Så jag känner mig verkligen taggad på nästa vecka för jag är ganska dålig på det vi ska ha prov på.


Men jag har verkligen viljat köpa glam tattoos för det ser så sjukt snyggt och det är mycket sommarkänsla .Så jag har tänkt att jag tar en sväng till centrum och köper några.


http://uropenn.se/accessoarer/glam-tattoos

Likes

Comments

Tränade lite snabbt tidigare idag och sen vid sjutiden kom jag hem och duschade.Efter det har jag läst och jag har börjat på pappersstäder då del tre i Mazerunner-serien kommer typ vecka 20-24.Min kompis Sammy tipsa om den och den verkar bra📖👍

Likes

Comments