hejsan då var vi här igen :) hoppas ni mår bra. jag mår helt okay. idag var det andra dagen i skolan och ja. jag fick börja i min gamla skola men inte i min gamla klass men det går bra ändå:) när man är i skolan har man ögon på sig överallt men jag förstår ju varför 😅 :/ men imorgon är det fredag och det är skön med helg. får se vad jag hittar på i helgen. men på tal om skolan så var det var såå himla länge sen som jag typ läste en bok elr som jag skrev med en penna på ett papper då menar jag inte måla elr så för det gör jag dagligen, men när vi hade svenska igår så skulle vi läsa en bok och jag blev för första gången intresserad av att läsa så jag ville nästan inte sluta läsa men jag slutade läsa, sen när jag kom hem så tog jag en bok och sate mig och läste en stund och igår på kvällen läste jag innan jag la mig. men sen idag i skolan igen när vi skulle läsa igen så hade jag tappat det allt var borta när jag skulle läsa tänkte jag på annat och när jag väl försökte så kändes det som om att alla bokstäver,ord och de bara hoppade runt i boken, Jag kunde inte komma till ro. förstår fortfarande inte varför. men skolan har ändå varit bra känns bra att vara tillbaka :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan nu är jag här igen :) idag mår jag bra och har mått bra. men sover fortfarande dåligt för det är oftast på kvällarna då tankarna kommer. men idag så har jag varit med kompisar och vi hade jätte kul jag hade inte träffat dom på länge så det var jätte kul. nu är jag hemma och ligger i min säng och lyssnar på musik och har jävligt mycket tränings verk haha känner mig duktig har gått ifrån Berghem till skene igår och träffade vänner och sen ifrån skene och hem och idag så åkte jag till skene med tåg men så gick jag hem och det känns verkligen i benen känns som att mina ben är av domnade. men det var värt det för det var riktigt kul att träffa mina vänner <3 nu är det helg det är skönt men för mig är det typ ingen skillnad för har ändå inte behövt gå upp tidigt eftersom jag inte gått i skolan. men på måndag ska jag ha mötte i skolan och se om jag kan få börja ingen. saknar skolan lite konstigt men ah haha. så idag var jag med Moa och Vendela och fatlinda och jag är så jävla glad att jag har dom <3 vi hade skit kul. så nu ska jag la kollar på serie har börjat kolla om på vampire diaries så ska fortsätta kolla på den.

så vi hörs puss haj :)

Likes

Comments

Hejsan :) idag är det tisdag och jag har ännu inte börjat skolan, jag ska på mötte på torsdag i skolan. hoppas på att det går bra :) men nu ligger jag i sängen oh kan inte somna är inte ens trött. har försökt stänga av mobilen och verkligen försökt sova men det går inte och har försökt läsa en bok men jag blir inte tröttare för det🤔  så då tänkte att jag kan skriva lite om min dag. idag har jag varit på biltema och hornbach. jag var där med min mamma,pappa och minsta lille bror oh sen när vi kom hem så tog jag och fixade upp gardiner i mitt rum och grejade lite i rummet sen så tog jag in min kanin som heter snövit hon har röda ögon och snövit pels🐇 jag fick välja om jag ville ta hand om henne som min kanin eller om dom skulle sälja henne så jag valde att behålla henne för att de skulle vara kul, att ha något positivt att tänka på så man kommer bort från andra tankar lite❤ jag har aldrig direkt varit "galen" i något djur men jag gillar mest kaniner och hundar hästar gillar jag med jag tycker dom är fina men på något sätt är jag lite rädd för dom men jag har ju jobbat i ett stall och de gick jätte bra. men gillar dom flesta djuren.så jag tog in min lilla kanin in på mitt rum en stund och satt och myste lite. vi har mera djur. ute i en liten djurgård så min kanin bor inte inne i huset utan i en kanin bur ute så jag tar in henne ibland eller ah ibland har nyss "fått" henne dock. Snövit är typ som en hund jätte mysig den kommer fram och vill bli klappad  och om man sätter sig på marken så kommer hon och lägger sig vid benen ❤ jätte mysigt.
idag mår jag bättre iallafall än vad jag gjorde igår men de går som sagt upp och ner med ångest och sånt..
Morgon dagen vet jag inte hur den ser ut ska nog ta in snövit igen men när hon är inne så ska jag samtidigt försöka få henne rumsren😅 så har en låda där hon får göra sitt. hoppas det går bra med det.
hoppas ni mår bra och haft en bra dag!👌
Hejdå så länge🖑

Likes

Comments

Hejsan nu är jag här igen :) vet inte vart jag ska börja jag känner mig vilse. allt e bah knas. det är svårt att förklara med ord hur jag mår de ända jag kan säga är att jag mår inte bra. dagarna har gått upp och ner och det är ångest och blandade känslor. varje dag får jag frågor om hur jag mår och vissa dagar är bra men andra dagar vet jag knappt ens vem jag är.. jag är trätt på det. trött på att ljuga om mitt mående men om ja inte gör det så kan de bli ett jävla kalabalik. jag är rädd för att visa mig svag, jag försöker faktiskt vara den glada tjejen som inte hamnar i bråk inte är arg och inte drar sig undan men inte så lätt. har svårt att sova på nätterna har så mycket saker som jag ligger och tänker på och har redan varit på en behandling som skulle hjälpa mig,men det hjälpte mig inte eller jo den hjälpte mig med att om man är ledsen elr arg elr vad som helst så behöver man inte ALLTID ha en anledning till varför!. men det som var bäst med den behandling var att jag träffade några helt underbara människor och saknar dom <3

ibland önskar man bara att man hade vingar och kunde flyga iväg men allt löser sig.....till slut!

Likes

Comments

​Hejsan det va ett tag sen nu jag skrev men har haft väldigt svårt med tid och med ångest och jag har inte mår så bra under en tid nu och ännu inte stabil skulle jag säga....så mycket hände under en sån kort tid jag var helt vilse och de sitter kvar. men kortfattat så har jag under en visstid bot hos en annan familj och sen så har jag bot hos min syster och så har jag varit sjuk skriven ifrån skolan och gått på mellan vård istället och det är en behandling kan man säga för olika saker så är man några stycken i en grupp och pratar som sina "problem" så nu har jag gått på det i Borås i 3 veckor och det tog slut igår :(  och det var tråkigt för där fick man träffa nya människor och lära känna dom. men nu ska jag börja i skolan igen. så får jag la se om jag klarar av det men ska göra mitt bästa. sen får vi se hur det blir med mina betyg för dom ligger på botten :( men får försöka jobba upp så mycket som jag kan. nu är jag i Berghem igen oh det känns både bra och dåligt men blev jätte glad av att träffa alla syskonen efter ca 3 månader. kom hem igen för 3 dagar sen typ och igår åkte vi till Gekås och handlade lite små saker. vi får se hur veckan blir med skola och allt ska försöka skiriva nu minst en gång i veckan.

hejdå så länge <3

Likes

Comments

Hejsan det var ett litet tag sen jag skrev men nu men jag haft mycket skolarbete att göra. så nu har  jag tänkt att jag ska skriva minst en gång i veckan på bloggen. :)

så var jag då har gjort när jag inte skrivit på bloggen är att

jag har  gjort skolarbeten. som är såå tråkigt. Men sen så har jag också haft jätte kul men familjen :)  Jag har varit hos min stora syster Maria. och haft jätte kul vi badade i sjön och bastade bland annat :P  

Sen v.13 så hade vi posk lov men jag låg lite efter i några prov så jag gick på lovskola så jag gick onsdagen och torsdagen och gjorde 2 prov.

Sen så har vi även köpt kycklingar som är jätte söta och den rasen på dom heter brahman höns och vi köpte 19 st och dom är olika gamla vi har 5 svarta som är födda den 17/3-2016 och dom andra 14 föddes den 23/3-2016. och det är olika färger. och färgerna är isabelle och dom är mindre än alla dom andra. och sen så har vi 6 st Lemon pyle. sen gul/blå colombia, gul/svart colombia, guldsvartbandad och silversvartbandad. jag fick välja ett namn till en och den är hel svart så jag döpte den till sotis.

och den rasen är väldigt tung höns ras. en brahma tupp kan bli upp till ca 75 cm hög och kan väga ca 3,5-5 kg.

Den första svarta ni ser på bilden den är sotis. sen så ser ni den sista bilden och den är då "belindas" eller aa hon bestämde ju namnet på den och den är en isabelle.

Likes

Comments

Hejsan idag så är det måndag och i helgen så har jag haft det skoj.  i fredags så åkte min kompis med mig hem så vi hade det kul och så sovde hon över till lördagen.  sen på lördagen efter att hon hade åkt hem  så åkte jag till Gekås med min mamma min brors flickvän och deras son och min minsta lille bror. men vi åkte rätt så sent till Gekås så vi hann la inte kolla så jätte mycket kanske men det gick bra vi fick en parkering nära denna gången typ den första gången. också tror det var 5 bilar ifrån närmast eller vad man nu säger så det vad skönt ifall då slap vi gå.  och på Gekås så köpte jag hår färg.  och de vart blond och jag valde blond för att jag trivs bäst i det. och jag röstade en ny blonderings färg.  och jag hade ju ändå mörk lila före så jag trodde att håret skulle bli jätte orange Asså jag trodde inte att det skulle bli så blont som det faktiskt blev men jag blev nöjd.
och jag färgade ju inte håret själv utan det var min lilla syster. 
och det som var först då det lila det var ju lite mörkare än vad man ser på bilden för ljuset gjorde det lite ljusare. så de blev ju bäätre resultat än vad jag trodde så det är ju jätte bra.
så nu är det skola igen då. måndagen avklarad och ett prov är av klarat.  nu har jag bara fysik till imorgon sen så har jag bild redovisning på onsdag, på torsdag engelska redovisning.  så jag har ju att göra:(

Likes

Comments

Hejsan idag så är det torsdag och jag har varit i skolan jag har gjort läxor eller för ber att mig inför prov mera.  för nästa vecka så på måndag så ska jag göra ett matte prov som jag missade när jag var sjuk. sen på tisdag så ska jag göra 2 no prov ett biologi prov som handlar om hjärtat och typ kroppen och sånt där sen ett fysik prov som handlar om optik sen på onsdag så har jag en redovisning på bilden. 
och imorgon så är det Fredag! gött med helg och i helgen så vet jag inte riktigt vad jag kommer att göra det får vi väll se
Denna veckan har gått väldigt fort tycker jag.  men det är bara bra denna veckan har inte hänt så mycket. nu så ska jag la bara fortsätta plugga och sen fortsätta kolla på en serie. serien heter andra avenyn började kolla på den typ för 2 veckor sen.

Likes

Comments

Hejsan idag så är det söndag :( sådet betyder att imorgon är det skola. tråkigt mer läxor och prov men desto äldre desto mer brukar man väl säga :P

och har ju inte varit på skolan på 2 veckor nu. för första veckan så var jag sjuk sen veckan efter så hade vi sport lov så nu ska vi börja skolan igen imorgon.

Och på lovet så har jag då i måndags så var jag ju på Gekås. sen så gjorde jag inte så mycket förutom att i lördags på morgonen så åkte jag,mamma,pappa,Texas och Bryan till vår syster veronika och hennes kille så sov jag över hos henne från lördag till idag och i lösdags kväll så blev jag moster till min systers barn. blev moster till lilla Alfred <3 jätte söt är han. och jag är jätte glad över att ha blivit moster <3

veckan har varit bra och helgen så klart :D


Likes

Comments

Hejsan hoppas att ni mår bra. jag mår bättre är sist. och idag har jag haft jätte kul för jag har varit i Gekås med min stora syster Madeleine och hennes dotter och min lille bror Jonny och lilla syster Kelly.

och vi åkte till Gekås runt kl 12 någon gång. och när vi kom fram så fick vi parkering jätte långt bort :(

och det var mycket folk som vanligt. men det får man ju räkna med. men det roligaste var när vi var på leklandet på högsta vårningen :D men först när vi kom fram så kollade vi runt lite sen åt vi på övervåningen och efter det så gick vi högst upp till leklandet och det var kuligaste för vi alla hoppade in bollhavet där vi grävde ner varan och hade boll krig.

sen fanns det en rund grej som sat fast i marken så när man ställer sig på den då började den snurra lite och så fick man ta mera fart om man ville. så jag och Madeleine tog mera fart och höll i vara så vi ramlade :D jätte kul var det. sen så var vi där en stund. efter det så gick vi ner och fortsatte kolla vidare.

jag köpte bland annat lösnaglar för jag ha så korta naglar så jag köpte ett med märket Depend och det var 100 naglar och ett nagel lim känns lite konstigt när jag har dom på för är ju inte van men vänjer mig. och jag har målat naglarna i blått naglack.


dom rosa naglarna är Belindas och dom blåa mina :)

Likes

Comments