nu blev det såhär igen förlåt. jag har inte bloggat något sedan skåne det var inte meningen att det skulle bli så här i gen jag hoppas ni förlåter mig😂. jag ska inte fira valborg på något speciellt sätt idag, jag min mamma och melvin ska till en brasa och bara vara där en liten stund för jag mår inte så bra min ibs dödar mig det är en tarmsjukdom jag tänkte göra ett separat inlägg om det någon gång. hejdå!! by the way jag har nyss laddat up en ny video på min yt jag lägger den här nedanför.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hej igen jag är ledsen att jag inte uppdaterat bloggen på snart en vecka men, jag har precis kommit hem från Skåne och jag hade inget internet där så jag kunde inte uppdatera. jag hade tagit med min dator dit men jag bodde hos min gammelmormor och efter som att hon är den äldre generationen så har hon inget WIFI i sin lägenhet. men allt annat har varigt jätte bra. det var en lån resa men det gick bra. vi firade påsk där nere och vi fick jätte mycket godis. 

Likes

Comments

1. Be Alright -Ariana Grande-

2. Don't let me down -The Chalnsmoker, Daya-

3. NO -Meghan Trainor-

4. The night is still young -Nicki Minaj-

Likes

Comments

hej hej, jag ville bara göra ett snabbt inlägg inan jag går till skolan. idag har jag en lång tråkig dag i skolan med tråkig lektioner men imorgon blir det bättre. vecka 13 har jag lov och då ska jag min mamma och min lillebror åka till min släckt i skåne men nu ska jag gå till skolan ses.

Likes

Comments

​hej, efter som att jag har börjat nu med bloggen igen och den här gången mer seriöst så jag hade tängt att jag ska uppdatera bloggen lite varje dag. Jag har precis slutat skolan för dagen och jag har lite kämpigt med läxor som ska göras i tid och allt annat på fritiden som ska hinnas med. Men motivation hjälper alltid vi får se om jag hinner skriva något mer idag. Bay.

Likes

Comments