woops, STOLT ÖVER MIG SJÄLV.

förlåt förlåt för noll inlägg igår. Inte okej men på något sätt fanns det verkligen noll tid till att få dagen att ge ett litet andningsrum för att skriva lite här! Men nuså, nu hinner jag.

Dagen idag har verkligen inte alls varit en av mina bästa dagar. Känt mig extremt irriterad på nästan allt och alla. Verkligen totalt värdelöst kändes i princip allting. Redan innan lunch kändes det som att jag hade gått i skolan en hel dag. Ja ni kan ju gissa då hur extremt lång denna dag kändes. Skönt att den finally är över.

Hade extremt mycket prestationsångest tidigare idag också. Skulle göra en redovisning muntligt inför klassen tillsammans med några andra. En sak ni må veta är att prata muntligt inför en klass är något som en person som jag totalt AVSKYR. Prestationsångesten når högsta ribba och allt jag vill är att gå in på toa och spy. För illamående, ont i huvudet och yr är precis vad jag blir. MEN HÖRNI JAG KLARADE DET. Jag klarade det!!! nu är det över och jag stod där, framför klassen och gjorde det!!! Jag är så OTROLIGT stolt över mig själv. Så OTROLIGT. Flera klappar på min axel är jag så så värd!

Något jag dock är väldigt ledsen, arg och irriterad på är att jag har så otroligt ont vid svanskotan. Precis där svanskotan sitter är det som en "knöl" som är så öm så att jag inte kan göra något alls. Kan inte sitta, inte ligga ner, inte gå, inte göra något utan att det gör så ont så att jag vill gråta. Kan i o med det inte dansa heller. Var och kollade på träningarna idag. Inte alls kul att bara sitta där. Kroppen ville bara dansa tillsammans med alla andra. åhh.. Ska till doktorn imorgon för att kolla upp detta, så det blir förhoppningsvis bättre inom kort!..hoppas jag iallafall. Så extremt jobbigt och ONT.

Imorgon har jag halvstudiedag. Två lektioner. Känns såååååå ovärt att bara vara där två lektioner.. men aja, ska möta upp mammi efteråt på stan och käka lunch och kika lite innan vi sen ska till läkaren. Det blir mysigt att ha lite ensamtid med henne!

Vi hörs lite mer i morgon någon gång. Ska försöka att snart svara på frågestunden också. (OM DU INTE HAR STÄLLT EN FRÅGA ÄN SOM DU SKULLE VILJA HA SVAR PÅ SÅ GÖR DET NU!!) klicka HÄR

puss och kram

Gillar

Kommentarer