WHAT THE HEALTH

Filmen alla organisationer inte vill att du ska se.

Att se denna film/dokumentär är något som jag vill be er alla att göra. Det är en film som skapar så mycket eftertankar, så mycket frustration och förvirring.
Jag har aldrig ens tänkt tanken förut på att sluta äta kött, kött är ju det jag lever på och jag har alltid känt att det inte går att leva utan det. MEN efter denna film så har allt blivit förändrat. Jag bryr mig så pass mycket om min hälsa så att jag blir rent ut sagt illamående av ens tanken på att äta kött.
Veganer äter ofta inte kött pga att det kommer från djur och hur såna situationer brukar se ut för dom när de ska hamna på vårt middagsbord. Jag känner ju självklart att djurhållningen på många håll är fel, otroligt fel och att vi konsumerar för mycket kött i världen. Men däremot så fick tanken på min hälsa mig att agera ännu mer.

What the health är en film som försöker hitta en hälsosam livsstil för att undvika både cancer, diabetes och hjärt- och kälsjukdomar. Dom rotar in i djupet och hittar en del fakta som organisationer inte vill att vi ska veta. Allt för mycket handlar om pengar. Att äta kött och mejeriprodukter har faktiskt en enorm hälsofara.

Efter att jag såg denna film så har inte jag rört kött och har bestämt mig för att försöka undvika det från och med nu, helt och hållet. Det är sjukt hur mycket vi inte vet om det vi äter och stoppar i oss.

SE FILMEN. Kan vara de viktigaste 1,5 timmarna av ditt liv. GÖR DET. - finns på netflix.

Gillar

Kommentarer

missmoa
missmoa,
Suzzies
Suzzies,
Såg den igår och känner samma som du! Äckel av att äta kött! Ska försöka rensa ut det ur våra liv mer o mer
johnssons
johnssons,