vi hörs mer imorgon

Hej på er. Kikar in här en snabb snabbis då jag egentligen inte alls har tid ikväll att ha full fokus här vilket jag egentligen önskar att jag kunnat lägga mer energi på såklart.

Denna dag var egentligen planerad att bli en eftermiddag/kväll som jag skulle få mycket saker gjort för att kunna få känna ett litet lugn mellan allting men tiden rann verkligen iväg och nu är klockan snart 22 och jag borde egentligen ha gått och lagt mig för en timme sen för att orka med nästa dag. Men det blev inte såå..

Vi slutade egentligen 14.30 idag för att sista lektionen blev inställd men jag, stina, lukas och hampus stannade kvar en stund i skolan och plugga lite spanska inför provet som är på torsdag! sedan åkte vi ner på stan för att Lukas skulle köpa en ny väska & sen kom jag hem vid 17.30????!! alltså varför gick tiden så extremt fort för? trevligt hade vi ju såklart men det var inte riktigt vad min eftermiddag var planerad att se ut. Så när jag kom hem kände jag mig allmänt stressad för att jag måste få mycket saker gjort inom skolan som tar mycket tid & sen har jag en överraskning här på bloggen som snart ska upp vilket tar extremt mycket tid och arbete för att allt verkligen ska bli bra! svårt att kombinera allting tillsammans när tiden rinner iväg..

Ska iallafall nu bara se klart sista 10 minuterna av hollywoodfruarna för det är den ända avslappningen jag får ikväll tyvärr innan läggdags.

Vi hörs imorgon istället, med hopp om mer tid och mer energi! kram

Tänker tillbaka till i lördags då kroppen skakade av lycka!!

Gillar

Kommentarer