VECKAN:

Tisdag: Slutar tidigt. Lunch med Ebba och Julia. Träna.

Onsdag: Går till 16.30, träna 2 ggr.

Torsdag: Dansträning med dansföreningen vid 10. FÖRSTA UTGÅNGEN!!!!

Fredag: Grönalund med ett gäng kompisar + pojkvän.

åååå så var det måndag igen. Iallafall en dag avklarad och nu återstår bara två till av denna skolvecka. Känns otroligt skönt i och med det fina vädret som Uppsala levererar just nu. 24 grader idag, då kan man bara inte klaga. Har dessutom en väldigt kort skoldag imorgon så det känns också extra lockande + en liten sovmorgon på det. På onsdag går jag däremot till 16.30, med en 3 timmars håla mitt på dagen så den är inte så hektisk utan bara väldigt lång. HELT ointressant för er förvisso, men roligare än så blir det inte de två närmaste dagarna.

Torsdag däremot ser annorlunda ut. Träning med dansföreningen på förmiddagen, repa massor inför kampen! Sedan på kvällen ska vi och några till hem till en kompis på lite förkrök innan vi sen ska vidare ut. Det är naturskivan från vår skola och det innebär FÖRSTA utgången för min del!! Har inte tagit mig ut än trots mina nu, nästan 4 månader, som 18 år haha. Så det är på tiden med andra ord, *blink*

På fredag är det planerat en sväng till grönan. Jag åker dessvärre inte karuseller pga extrem fobi för allt som snurrar och som kan i sin tur innebära illamående, spya och helt okontrollerad panik. Tycker dock det är väldigt kul att hänga på ändå. Jag får vara väskvaktare och äta sockervadd haha!

Försöker se mycket positivt just nu. Det är både energigivande och energitagande på något sätt. Men idag mår jag väldigt bra. Hade en bra helg vilket resulterar i en mer utvilad och glad Moa. Tackar mig själv för det, BRA jobbat.

Ta hand om er, kramis

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
var gärna med i min månadens blogg om du känner för det💖💖💖
nouw.com/fashionmallan
SaraFogelström
SaraFogelström,
världens bästa du!! Blir så glad av att läsa fin fina blogg!! Följ gärna min, hade gjort mig superglad!! kraamis
nouw.com/sarafogelström
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Låter som en bra vecka! Vad fin du är 😊
nouw.com/sofialissmyr
missmoa
missmoa,
tack snälla! 😊
nouw.com/missmoa