ULRIK

Tillbaka till verkligheten. Verkligheten jag önskar egentligen skulle vara på ett helt annat sätt, på ett helt annat vis. Blir redan trött av att tänka på vardagens begär, krav och allvar. Försökte intala mig själv igår kväll när jag och Pontus gick och la oss att denna vecka kommer bli bra. Att jag klarar mer än vad jag tror och att nu är det bara så lite kvar av så mycket som redan är avklarat. Känner mig stressad bland denna röra i huvudet som just nu kastar runt alla måsten. Jag får inget grepp om någonting och så fort jag börjar tänka och börjar jag alltid tänka för mycket. Det var skönt att få umgås med min gosis till pojkvän helgen innan allt drar igång igen. Han ger mig energi och påminner mig om hur lycka och kärlek känns!

Idag är en lång dag men jag ser framemot mycket utav den. Det mest efterlängtade är pillerpoddens livepod ikväll. Ulrik Munther gästar och jag är så glad att det just är han. just idag. Trots att han varken vet vem jag är eller att jag ens existerar så betyder han mer än vad han är kapabel till att förstå. Hans senaste album "allt jag ville säga" har bokstavligt talat räddat mig när jag varit mörkrädd i mig själv. Ska bli så otroligt intressant att sitta och lyssna på honom och mina favorittjejer Siri och Emma. Som förövrigt nog har gått och blivit mina stora förebilder genom livet. Det är nog lite för att dom egentligen är precis som mig, som oss, som vem som helst. Det skapar lugn istället för prestation och jag kan följa deras sociala medier utan att påverkas negativt vilket i dagens tid nästintill är fullt omöjligt. Tänk om världen skulle följa deras värderingar... hade levt på rosa moln i mitt mörka mörker.

Jag är nästan hundra procent säker på att dessa låtar på något undermedvetet sätt är skrivna till mig. Om inte, så vill jag iallafall tro det. Det är som att han såg mig när jag kände att ingen annan gjorde det. 15 år och vilsen. 3 år efter är det fortfarande han och låtarna jag slår på när jag vill överleva. För han får mig att fatta hur viktig jag är.

Gillar

Kommentarer