T R Ö T T

Hej på er hörni! är så otroligt utsliten idag känns det som. Har hållit igång mycket idag, mer än vad min kropp nog kanske är van vid.. iallafall känns det som de.

Imorse gick jag upp runt halv 9 och vaknade av att Lussie och Elda skapade kaos i hallen, haha. Elda är en valp som våra familjekompisar har men som nu är utomlands. Så vi tog hand om henne idag också vilket innebar en mycket hektiskt dag för oss! Elda ville mest busa medans Lussie tillslut tröttnade.

Det har varit en sjukt kvav dag och tidigare i förmiddags gick jag och lillasyster ut på en promenad med hundarna vilket resulterade i en trötthet redan då. Vet inte om jag hade kanske behövt mer sömn inatt eller vad det var som skapade denna trötthet idag. Däremot var jag sugen på att träna ändå för det var några dagar sedan men istället för det så satte jag igång att köra ved med skottkärran vilket ledde till en extrem träning det med må jag säga. Jobb som fungerar som träning är ju alltid extra bra + betalt eftersom detta är en hemmasyssla som jag har fått tilldelat som sommarjobb av mina föräldrar.. -alltid något! 😉

Har sedan nu på eftermiddagen bara legat  i en solstol för att unna mig lite lugn och läsa lite. Det behövdes och trots tröttheten i kroppen ska jag ändå med mamma in till studenternas nu för att träna lite extra.
Längtar redan till sängen ikväll för att få krypa ner och gosa med en sovandes Lussie. Det är höjdpunkterna på dessa dagar med henne, otroligt mysigt!

Ta hand om er och varandra, xxx

Gillar

Kommentarer