SVERIGES STÖRSTA DAGSTIDNING

Det första jag vaknade av imorse var en kommentar här på bloggen av en tjej som nyligen hade läst min artikel i metro. WOW tänkte jag och gick direkt in på metros internetsida och fick se mig högst upp. Sprang sedan upp till mamma men hon hade varit snabbare än mig och redan läst artikeln innan jag hade vaknat. Bättre blev det även när jag fick se hur stor plats jag fick i deras papperstidning. En HEL sida. Jag är så otroligt tacksam och jag känner mig så tagen på allvar bland vuxna som annars inte brukar ha tid att lyssna.

Och vilken otrolig fin respons jag har fått toppat på allt. Tusen, tusen tack till alla er som har delat och skickad meddelanden! VI gör detta tillsammans.

Jag är så enormt stolt över mig själv för att jag totalt vägrar ge upp även fast jag själv är en av alla dom som jag höjer min röst för. Att jag står upp och kämpar med en vilja till att få höras bland vuxna och deras slutna sinnen som allt som ofta saknar kunskap. Att jag vägrar tystas med min diagnos, min vardag och för alla andras psykiska ohälsa. Bland alla oss unga. Tillsammans. & jag lovar, det här är bara början!

Gillar

Kommentarer

martinalindqvist
martinalindqvist,
Så kul att du fick så stor plats, det förtjänar du verkligen! ❤❤❤
nouw.com/martinalindqvist
missmoa
missmoa,
Tack snälla!✨❤
nouw.com/missmoa
Amanda Persson,
oj vilken härlig känsla! duktig du är 😊 kram
aperssons.se
missmoa
missmoa,
åh tack fina du!! Kram
nouw.com/missmoa
emmasjostrand
emmasjostrand,
Nej vad coolt! följ mig så följer jag dig! (:
nouw.com/emmasjostrand