SURPRISE

OTROLIGT skönt med ett efterlängtat påsklov just nu. Fick till och med en extra dag ledigt då torsdagen blev mycket skönare än vad jag trodde den skulle vara. Åkte in på körlektion på morgonen, trött och seg. Går in och kollar schemat för dagen och inser att jag endast har en lektion i skolan som slutar 11, tror ni jag ens överväger att åka till skolan just då? - big no no. Jag hade dessutom glömt både plånbok och busskort då morgonen blev stressad - en väldigt bra anledning att istället ringa mamma och också anmäla frånvaro till skolan. Ibland får man fuska lite i vardagen, ibland är så mycket annat så mycket viktigare!

Jag åkte med mamma och handlade istället! Kom på idén att fixa ihop en liten överraskningspresent till min fina Saga som jag inte hade träffat på länge. Så jag bestämde mig för att inhandla lite fint som skulle göra henne lite glad. Det bästa jag vet är att köpa presenter. Är sjukt dålig på födelsedagspresenter men presenter som inte är förväntade och bara ger lyx i vardagen älskar jag att ge. Märkte det nu när det blev löning, direkt ville jag köpa påskpresenter till hela familjen! Jag smsade sedan Sagas mamma och frågade vad deras plan för dagen var, och hur dagens status på Sagis var. Jag fick som svar att jag var varmt välkommen vilket gjorde mig ännu mer ivrig! Vid 14 drog jag hem till henne i vårsolen (var sjukt fint väder!!). Hon blev superglad och jag lika så att få träffa henne efter denna långa stund sen vi sist sågs. Vi dukade direkt upp skålar med snacks ute på trappen och satt sedan och pratade oss igenom veckorna som gått sedan sist vi sågs. Ett rent ut sagt typiskt "tjejsnack"! ;)

Åh vilken bra torsdag det blev jämförbart med vad jag trodde den skulle ge när jag vaknade på morgonen. Jag var beredd på att kriga mig igenom veckans jobbigaste dag men så slutade den med skratt, kramar och sol med en saknad vän. - Tacksam!

Gillar

Kommentarer