Nyheter24

Igår blev mitt senaste inlägg här på bloggen publicerat på nyheter24!! Otroligt kul och vilken möjlighet för mig att få nå ut till ännu fler. Jag menar, vi behöver skrika och ropa över hela världen och om vi alla hjälps åt att sprida ord så kommer det i efterhand bilda kunskap, som sedan räddar liv. WOW och TACK säger jag till denna möjlighet och all fin respons jag även har fått. Det stärker ända in i själens djupaste hörni!!!

Idag är det söndag. Sitter och pepprar med glömd och gömd positivitet som brukar kunna försvinna helt spårlöst just dagar som dessa. Gäller egentligen bara att tänka på att denna vecka innebär endast 3 dagar. Antingen 3 dagar av ork, vilja och ett jädraranamma eller 3 dagar av orkeslöshet. Det blir lite vad jag gör det till och vad min kropp gör det till. Medvetenheten är ju tyvärr lika stor som även omedvetenheten så jag lär bara försöka förstå och hänga med. Som vanligt med andra ord.

Ville mest bara flika in med ett stort, STORT, tack för igår till alla er som stöttade, delade och spred kunskapen vidare!! FRAMÅT SKA VI.


Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Men shit vad kul! Men all cred till dig, verkligen SÅ sjukt bra skrivit fina du❤️
nouw.com/vägentillfriheten
missmoa
missmoa,
Tack snälla!! <3
nouw.com/missmoa