måndag.. +/- med denna vecka

Hej på er!! åh va skönt att denna dagen i skolan äntligen är slut. Åh fy vaknade med värsta illamåendet imorse som inte alls blev bättre men som jag trodde skulle gå över när jag tog mig till skolan. Det brukar oftast kunna vara så att jag mår väldigt illa på mornarna och har magknip för att jag tycker att det är så jobbigt att ta mig till skolan. Vaknar alltid med för mycket oroskänslor som gör att min kropp automatiskt säger till genom att ge mig illamående och magknip. Tyvärr så gick det aldrig över idag. Har vaknat jättemycket under natten och det känns strävt i halsen samtidigt som jag har haft och har fortfarande väldigt mycket smak av blod/järn i munnen.. vet inte alls vad det kan vara men JAG VILL INTE BLI SJUK.. snälla

Dagen idag tog jag mig iallafall igenom och nu är jag äntligen hemma! Har ingen dans denna vecka vilket betyder att jag inte behöver ta mig in till stan ikväll vilket verkligen känns så skönt faktiskt. Har längtat efter att kunna få ha en skön måndag, bara kunna gå igenom lite plugg utan onödig stress och bara kunna ta en lugn kväll med en lagom tid att gå och lägga sig på. Varje måndag denna termin har jag annars kommit hem vid 22.30 ungefär vilket har fått mig många gånger att tappa fotfästet.. Jag märker verkligen att sömn är något av det viktigaste jag behöver så det kraschar lite när jag börjar veckan med att komma i säng vid 23. - (dock är det ju såklart hur tråkigt som helst också att dansen denna termin alldeles snart är slut.. det är ju verkligen det som är min extra energi givare annars under jobbiga skolveckor.)

...

Ska iallafall försöka gå igenom lite av det jag ska ska säga på min engelska redovisning imorgon vilket jag just nu har väldigt mycket ångest över. Tycker inte alls om att prata inför en grupp människor på engelska just för att jag känner mig så extremt osäker. Blir rädd och orolig vilket inte alls blir en bra inställning när man ska ha en muntlig grej morgonen därpå. Det är ju helt okej att göra det i en mindre grupp annars också men egentligen vill jag ju också ta mig ur det jobbiga och utsätta mig för min rädsla. Vet dock inte om det blir imorgon eller nästa gång något sånt här händer.. vi får se. Öva ska jag göra iallafall. Sedan har jag lite annat också att kika igenom.. - ibland undrar man om skolan tror att vi elever inte har någon fritid? att vi är som robotar som klarar av att göra exakt allt dom kräver. Blir så trött.

...

+/- denna vecka

+ Jag har inga andra "måsten" denna vecka förutom plugg vilket gör att jag får åka hem efter skolan direkt.

- två muntliga redovisningar och ett prov

+ Jag har träning med dansföreningen på skolan på torsdag vilket iallafall bidrar med en hel del dans.

- håller jag på att bli sjuk? :(

+ det är bara 3 måndagar kvar innan jullov

- jag har en engelskabok som ska vara utläst nästa vecka men som jag har jättemycket ångest över att jag inte kommer hinna läsa ut. (redovisning kring boken nästa vecka)

+ julkalendern på tv:n börjar på torsdag. JAG BLIR ALDRIG FÖR STOR FÖR DET. hahah, så mysigt ju.

- det är så så så kallt

+ det är snart helg igen!!!!

Gillar

Kommentarer