KÄRA DAGBOK

Bloggen ligger som ett stort grått moln likt ett deppigt höstväder just nu. Jag skriver om saker som bara sker i olika skalor av gråa nyanser och ingen färgklick finns så långt ögat kan nå just nu. Det är svårt det där med hur mycket jag bör skriva, hur mycket jag bör prata om och hur jag ska formulera mig. Många gånger kan folk få för sig att bloggar som min endast är till för att skapa uppmärksamhet när man i själva verkat bara vill skriva av sig. Låtsas vara någon annan, någon annanstans och skriva ur sig känslor genom ord som näst intill är helt obeskrivliga. Att leka med orden som ramlar fram är bara något jag måste göra och det är trist att det just nu ska behöva vara så grått. Däremot är jag hellre äkta än någon annan.. - Kära dagbok...

...Just nu slår hjärtat lite hårdare än vanligt och om jag inte skulle ha en ytterst perfekt syn så skulle jag tro att jag hade en tung sten över bröstet. Eller som att någon stod ovanför och la all sin vikt rakt på mig och mina lungor. När det blir så så är det dags för mig att lyssna. Kroppen förbereder sig på att skydda sig emot något som kommer skada den och jag måste sluta trotsa vetskapen i det undermedvetna och ge fan i att utsätta den för mer tortyr. Den sliter och spänner sig, krampar i muskler och får mig att reagera på min andning och det är lika med ett rop på hjälp från min kropps sida. Det är som att den är mer medveten om något som jag hela tiden vill blunda för. Jag har så svårt att se hur allt skulle klarna upp sig om jag skulle lyssna på den fullt ut.

Om jag lyssnar på kroppen och stannar upp, blir det lika med att ta 2 steg bakåt eller att aldrig ta något mer steg framåt? Blir det som att jag skjuter upp mina problem? Kommer jag ångra mig sen när jag ska på´t igen? Ångra att jag stannade upp för att sedan bli arg på mig själv för att jag valde att belasta mitt framtida jag när jag lika gärna kunde ha kämpat lite till för att bli av med det värsta där och då?

Men vad är det värsta och kommer det värsta någon gång ens sluta strömma in och orsaka problem? Eller är det viktigare att lyssna nu för att orka sen än att inte lyssna nu och vara helt förstörd när allting egentligen skulle kunnat ha känts så mycket bättre av bättre, tidigare beslut?

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Jag känner samma med tyngd över bröstet, fast det är pga att jag har en stödbh som ska sitta tajt som satan xD
nouw.com/sandrabergmanfit
missmoa
missmoa,
Haha, ta av den så blir det lättare! 😉
nouw.com/missmoa
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Fast jag måste ha den i 2 veckor då jag opererade mig nyligen 😃
nouw.com/sandrabergmanfit