I´m back

Ska jag, eller ska jag inte? Så mycket velande men samtidigt så känner jag många gånger att jag behöver bloggen. Jag öser just nu ut mina känslor och tankar på instagram men bloggen känns trots allt ändå lite mer givande, för min egen del. Här kan jag skriva obegränsat. Så jag känner att jag nog ska komma tillbaka till gamla vanliga missmoa bloggis. Vad tycker ni om det?

Jag skulle vilja påstå att frånvaron här har i stort sätt handlat om att jag faktiskt har levt i en kaotisk värld på sidan om verkligheten. Ni som följer mig på instagram har såklart redan uppfattat detta och sätt det.. Smärta av sorg efter fina Sagis, mitt hjärta som nu är himlens absolut finaste ängel. Ord kan därför inte beskriva vad kroppen har fått vara med om efter att ha förlorat en av sina absolut närmaste och finaste vänner. Min krigartjej. Nu krigar jag för dig.

I och med detta har skolstarten varit rörig och jobbig eftersom sorg ihop med stress, krav och press inte riktigt går hand i hand med ett välfungerande liv med hälsan på topp. Nej, då går psyket nästan istället in i den hårda, kalla, väggen. Men jag kämpar på, massor faktiskt, och jag hanterar situationer på ett sätt just nu som jag annars inte riktigt är van vid. Trots att jag bryter ner mig själv många gånger.

Har så mycket jag vill skriva och få ur mig. Men vet varken vart eller hur jag ska börja eller sluta. Känns som att jag bara startar från och med nu och sedan kör jag i den takt som passar livet just nu. Bloggen är ju jag och jag är ju bloggen många gånger. Vi gör gott för varandra.

See u, puss

Gillar

Kommentarer

FannyGustafsson
FannyGustafsson,