HE`s BACK

Min kärlek är äntligen hemma igen och nu stannar han kvar i Sverige ett bra tag. Känns skönt att ha honom nära igen, Grekland och Italien är ju på tok för långt bort!! Längtat så mycket efter dig.

Huh vilken tryckande värme det är just nu. På tok för varmt faktiskt och nog för att man inte ska klaga när det äntligen är sommar i Sveriges kalla land... så är detta för varmt. Det blir nästan jobbigt och att vara ute är nästintill hopplöst om man inte vill få huvudvärk på köpet. Vilket jag nu har haft i några dagar. Igår kväll var den värsta migränsmärtan på väldigt länge. Kändes som att mina ögon skulle tryckas ut ur hålorna och att varje muskel drog ihop sig och spände över hela ögonen/brynen. Fy, vaknade också upp med värk och det har inte släppt någonting trots en hel dag som gått. Inga värktabletter funkar heller.. antar att det är värmen som trycker och att jag dricker för lite vatten och får i mig för lite salt. Det är så svårt att ha lagom nivåer i kroppen när det är så varmt ute, man gör av med mer än vad man tror.

Jag fick en fråga om jag kunde skriva ett inlägg om min träning och hur jag tränar osv. Jättekul med lite efterfrågningar och jag blev inspirerad till att skriva om det!! ..men just nu har jag alldeles för ont så jag hoppas att jag mår bättre imorgon för att kunna göra ett välutvecklat inlägg då istället. Jobbigt när värken sitter i ögonen, har så svårt att titta och koncentrera mig på en ljus datorskärm.

Ska ha en lugn lördagskväll nu. Börja packa lite inför gothia som drar igång nu till veckan. Syster ska spela och vi ska såklart med ner och heja. Hatar att packa och jag är väldigt dålig på det också dessutom. Packar oftast med mig på tok för mycket.. men å andra sidan är det nästan bättre än att ha med för lite.

Vi hörs imorgon, förhoppningsvis möts ni av en piggare Moa då. puss


Gillar

Kommentarer