dålig peak till Linn Ahlborg

Bloggtorka, bbloggtorkaa, bloooooggtorkaa.

Det ekar tomt här och jag kan ingenting annat säga än att be om ursäkt för mitt totalt tråkiga liv just nu. Det är ungefär så jag känner och så jag tycker om mitt liv som inte alls innehåller någon typ av spänning, självklara framtidshändelser eller något annat som skulle vara hyfsat relevant att skriva om för att locka så många som möjligt just nu. Jag menar, även fast vi inte vill erkänna det för oss själva så lockar ju bloggar med härliga dagar, mornar och ett härligt och "perfekt" liv mer än en tom sida som min där jag endast tittar in och spyr ner hela flödet av ångest. Jag kanske bara har en överdriven önskebild om att mitt syfte med min blogg som inte egentligen är något som folk gillar. Jag menar, Linn Ahlborg ligger på topplistan och hennes syfte med att blogga är väl i princip att inte blogga men ändå bara tjäna pengar för att visa upp allt hon har råd med sedan. - haha skämt åsido. Och oj vilken plötslig avundsjuka det låg mellan dessa rader haha. Nu f��r jag ge mig.

Idag är jag hemma ifrån skolan. Det var en dag kvar innan lovet och jag kunde bara inte kämpa en sista dag till på denna vecka, trots mina två enda lektioner denna dag. Jag sov istället till 10 med 11 timmars sömn vilket tydligen var mer välbehövligt än något annat. Hela mattelektionen hade jag då sovit bort och jag kan säga att mitt mående betyder så mycket mer än att få godkänt i matte 2b. Helt ärligt. Så pappa sjukanmälde mig utan att ens försöka väcka mig i morse när jag inte hade gått upp vid 06 som jag annars skulle. Skönt att mina föräldrar är så förstående och bara vill hjälpa mig än att stå i vägen för mina behov av att kunna få må bra.

Så egentligen har jag nu gått på höstlov från och med igår kväll. Känner dock att mitt höstlov inte börjar gälla förrns på söndagseftermiddagen då jobbhelgen är överstökad också. Inte förrns då kan jag slappna av på hundra procent.

Är förövrigt väldigt taggad på denna lediga vecka då jag har mycket roligt som jag ser framemot. Ska ha sleepover med Saga på söndag, halloweenfest på tisdag och få mysa med Lussie resten av veckan. Ska även förbi kyrkan någon kväll i slutet av veckan då det är youth conference! Har inte varit i kyrkan på huuuur länge som helst, saknar verkligen.

Jag och mamma ska snart ta tag i dagen & åka in och träna lite, sedan blir det fredagsmys framför idol ikväll. - OJ vad jag verkligen har ett stort behov av ledighet nu. Hjärtat gör en lyckovolt. PUSS

(har lyssnat på gavins album "live from soho" i 2 veckors tid nu. Älskar när man hittar tillbaka till gamla älsklingsalbum. Ingen blir lika bra som han)

Gillar