"Idag mår jag bra"

Dagens lunch med Wilma! Hade en ledig dag idag vilket resulterade i en körlektion på körskolan och sedan en plugg-lunch. Wilma håller också på att skaffa körkort och är inte heller så långt bort ifrån proven nu så vi passade på att plugga tillsammans. Det gör ju saker och ting lättare när man kan diskutera med varandra och få tips & trix. Härligt att träffa henne en stund också, det var längesen vi bara satte oss ner och umgicks. Saknad tjej med andra ord. Och lunchen var supergod. En varsin räksallad på det nya caféet Melrose. Väldigt mysigt ställe med mycket fräscha lunchalternativ och god fika. - Riktigt bra ställe för att plugga. Alla sitter med sina datorer och hörlurar. Mysigt, rekommenderar!

Efter lunchen mötte jag upp denna snygging också! Varmchoklad i kylan, en chokladboll och en vaniljmuffins. Älskar denna fina tjej och allt vi pratar om när vi ses. Vi verkligen öser ur oss allt som hjärtat och själen har att säga. Vi omfamnar varandra och skapar trygghet bland rädslor, ångest och osäkerhet. En väldigt viktig person i mitt liv <3

Har fått frågan flera gånger idag hur jag mår. Mitt svar har varit "idag mår jag bra". För idag har jag mått bra och jag känner att ibland kanske man bara får ta en dag i taget. Den här veckan har varit svinjobbig och jag skulle kunna ösa ur mig allt som kretsar i min kropp när den frågan dyker upp. Men idag har det varit en bra dag och idag har jag faktiskt mått bra. Vilket är väldigt härligt att jag för en gångs skull kan stanna upp i detta läge, för oftast har jag så lätt att bara tänka att allt är dåligt bara för att det oftast är så. Men idag har jag mått bra och det vill jag att hela världen ska veta. - Jag är inte min sjukdom.

Gillar

Kommentarer

carolineanette
carolineanette,

Sista meningen!! <3

nouw.com/carolineanette
missmoa
missmoa,