barndans, sjuk, operation?

Eko eko eko ekooo på bloggis men ni vet varför och lalala. Nu är jag här iallafall, så gått som redo till att kunna sitta ner i lugn och ro & blogga lite. Fixa lite med grejer som behövs fixas osv. Är nämligen ledig idag pga att våra lektioner som vi egentligen ska ha idag är inställda då alla dom inte börjar förrns nästa vecka. Tackar och bockar för en ledig dag mitt i veckan minsann.

Däremot har jag tråkigt nog börjat blivit lite sjuk. Fick i princip bara 4/5 timmar sömn inatt pga att halsen kliade något för jäkligt och fick så mycket slem i halsen precis vid kräkreflexen ni vet, så kunde verkligen inte somna förrns det lugnade ner sig lite. Typiska tecken på att något inte står rätt till i kroppen. Känner mig idag väldigt hängig, trött och mosig. Har torrhosta och en kliande hals så jag får unna mig en vilodag helt enkelt. Träningen på schemat får strykas och filten får bädda om mig i soffan istället.

Jag ska däremot in till doktorn idag vid 14 av en helt annan anledning dessvärre. Förut, i våras, så gjorde jag en operation då jag hade fått problem med en böld i nedre delen av ryggslutet, precis vid svanskotan. Den gjorde otroligt ont vilket gjorde att jag då varken kunde sitta, ligga på rygg eller dansa. Efter operationen som bara den var en kaotisk upplevelse av både svimningar och för lite smärtlindring så har det inte läkt ihop sig ännu. Jag har fortfarande extrema problem och har haft det ända sedan jag gick ut från akuten. Så idag hoppas vi verkligen att dom vill boka tid för en ytterligare operation för att kunna få bort eländet.

- iiih hörni snart börjar jag mitt nya jobb också!! 9 september kör jag igång med hela tre klasser vilket ska bli superkul men jag är såklart extremt nervös. Har ju inte riktigt varit redo på att vara huvudledare och ha egna klasser. Men det kommer förmodligen gå superbra så fort jag kommer in i det. Så igår övade jag i en del timmar inne i salen för att få ihop alla danser i mitt huvud, haha. Det är så enkla steg så att det blir svårt. Så otroligt svårt att komma ihåg allt. - Ser fram emot det!


Gillar

Kommentarer