Mina 5 mest lästa blogginlägg 2017

2017 lider mot sitt slut och det är endast bara en dag kvar på detta år. Nyår är på något sätt något som känns ganska konstigt och lite skrämmande med tanke på att allt i stort sätt nästan börjar om & man vet inte vad som väntar härnäst. Detta år har givit mycket, både positivt och negativt i stora drag. Mycket som jag knappt vill se tillbaka på men också mycket som jag vill minnas.

2017 har däremot inte alls varit mitt perfekta "blogg-år". Det har rullat på i vanlig takt och även mindre än så, där av att mycket hände dessa månader som tillslut blev till ett helt år. & jag hatar att säga "new year, new me". Det kommer jag inte förespråka, för jag vill vara mig själv i alla år framöver men det ligger trots allt en liten förväntan kring nästa år. Som det alltid nästan gör när det närmar sig slutet och man är både förväntansfull och svinrädd.

Däremot verkar NI ha tyckt om att ta del av en hel del inlägg här på bloggen vilket jag tycker är så roligt att se tillbaka på. Tänkte i och med det lista mina 5 mest lästa blogginlägg detta år, de inlägg som verkar ha lyst upp lite extra. (klicka på rubrikerna för att komma till inläggen)

Nummer 1: "YOGA HEALS THE SOUL"


Nummer 2: "KILL CANCER"


Nummer 4: "KÄRA DAGBOK"

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vilka bra blogginlägg lägg!! 😍😍 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth