Jag längtar hem till min säng något otroligt mycket nu. 1 timme och 45 min kvar! Varför är det alltid så att den sista timmen går så in i Nordens sakta. Mellan 6-7 känns det som 5 timmar minst. Men snart är jag hemma i min säng iaf!

När jag kommer hem brukar jag äta frukost med min prinsessa, hon är morgonpigg och möter mig nästan alltid i dörren med världens största kram och säger "godmorgon mamma, jag har saknar dig" mer välkommen hem kan man inte känna sig ju! När vi ätit klart så går jag och lägger mig och mannen min får vara så snäll och stiga upp efter han kramat om mig en stund.
Claes berättade häromdagen att Frank vår hund alltid vill sova med mig, när Claes har varit ute med honom på morgon promenixen och under den tiden har jag stäng dörrarna in till sovrummet och somnat så ställer Frank alltid sig utanför dörren och stirrar på den och gnäller. Claes släpper såklart in honom till mig, så där ligger jag och Frank och sover tills det blir eftermiddag och det tänker vi göra idag med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ännu en natt på jobbet, jag är lite lagom trött och längtar hem till min säng.

Igår när jag hade vaknat så åkte jag och Holly till Kristianstad för att åka hem till en gammal kollega och dricka kaffe med tre andra gamla kollegor. Det var super trevligt och så kul att se alla dessa fina människor igen. När vi kom till Hässleholm igen så tog jag med mig Frank, mamma och Hugo på promenad på hembygdsgården. Där gick vi i mörkret jag och mamma med våra vovvar och pratade om allt och lite till.
Det är en så underbar känsla att ha en mamma som man kan prata med om allt, att hon bara lyssnar, förstår, ger råd och aldrig dömmer. Min mamma är bäst och jag älskar henne så in i bomben!

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag bara vill ligga i min säng med massa godis och kolla film, eller så vill jag dra täcket över huvudet och låtsas att jag inte existerar och hitta den där stop knappen till tankarna. Kan inte riktigt bestämma mig. Men det får gå..

Jobbade i natt och lyckades till min förvåning att sova till klockan va 10 i 1, det hör inte ull vanligheten då jag brukar vakna klockan 11 efter en natts jobb. Sov hemma hos mamma och när jag vaknat gick jag och tog bussen hem till min fina familj. Käkade brunch och mös med flickorna och mannen. Daizys mamma va här och hämtade henne vid 5 tiden så nu är här tomt igen men det är tur att vi ses nästa helg igen!
Så nu ligger jag i min säng och funderar på om jag ska äta godis eller dra täcket över huvudet. Bästa Frank gör mig sällskap!

Likes

Comments

Igår fyllde min fina sambo 24 år! Det är sjätte året jag får gratta honom nu! Första gången va när han fyllde 18, då hade vi pratat lite och stött på varandra några gånger på stan under 3 veckors tid och natten till hans 18 års dag pratade vi i telefon i flera timmar, minns att mamma skällde på mig några gånger eftersom jag skulle till skolan dagen efter. Tiden går så fort!
Dagen började med att vi åkte till Kristianstad för Holly skulle på barnkalas hos sin fina vän. Medan hon va där gick jag och Claes och fikade på fantasi. När vi hämtat Holly från kalaset så skulle vi överraska Claes med ett restaurangbesök. Så jag sa till honom att jag va tvungen att gå på ett ärende innan vi tog tåget hem det va då 15 min kvar tills han trodde vi skulle ta tåget. Han va inte så värst glad på mig med tanke på att det va snor kallt ute och blåste som attan. Men när han Insåg att vi skulle gå och äta middag så blev han glad igen. Hans familj mötte oss vid resturangen! Vi hade super trevligt och åt väldigt god mat!
Sedan följde fina lilla Daizy med oss hem (Daizy är min sambos dotter) blir alltid lika glad när hon så gärna vill vara hos oss. När vi väl kommit hem så va det en timme kvar tills jag skulle befinna mig på jobbet, va inte alls roligt att lämna min fina familj där hemma och spendera natten på jobbet.
3 timmar återstår och jag längtar efter min säng!

Likes

Comments

Jag skaffade min blogg för ett bra tag sedan men har inte haft energi att ta tag i den, att börja blogga och fixa till den, men det kommer med tiden. Mitt första inlägg nu då, jag tänkte berätta lite om mig själv.

Jag heter Matilda och är 23 jord snurr. Jag är bosatt i Hässleholm med min sambo Claes och vår gemensamma dotter Holly. Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende, går i förhoppning om att börja plugga till nästa år så jag håller tummar och tår på att jag kommer in på kurserna jag sökt. Jag älskar att inreda och göra gammalt till nytt, naturen står mig nära hjärtat. Jag lägger fokus på inre välmående.

Här på min blogg kommer jag att skriva om det mesta som rör sig i mitt huvud. Funderingar, tankar, drömmar, vardagen you name it liksom.

Likes

Comments