Shopping & lunchdejt med min stora kärlek

Igår hade jag en sån mysig dag.
När familjen hade vaknat (x antal timmar efter mig haha) så åt vi en sån där härligt god frukost med ägg, gröt, gott bröd, marmelad och en massa smaskigt. Inte så nyttigt kanske men gott och en av mina favoritstunder på dagen.

Sen beslutade vi oss för att vi skulle åka till Länna köpkvarter och Haninge Centrum för att kolla på några saker. Barnen ville inte alls följa med (vilket jag ju förstår) så dom fick stanna hemma. Jag vet ju att tonåringen har koll på läget så då kan jag med gott samvete åka hemifrån. Och så finns ju grannarna nära om det skulle vara något akut, och vi är ju bara ett telefonsamtal bort. Så går dagen fick jag helt enkelt spendera själv med min sambo, och det mina vänner känns lyxigt :)

Vi började med att ta oss till Rusta, för det var dit min sambo ville. Men såklart så är det ju en affär som jag också uppskattar, speciellt så här inför julen eftersom att dom har så mycket fint och så bra priser.
Vi kom såklart därifrån med mera saker än vad vi från började skulle köpa men det känns ändå som att det blev en hel del vettigt. Karln köpte lampan som han var ute efter, sen blev det inköp av glödlampor för det är alltid bra att köpa på sig några så att det finns hemma. Det blev också inköp av lite julpapper, jultvål, en ny skärbräda/uppläggningsplanka, ett örngott till kökssoffan som matchar julgardinerna vi har, en rosett till hund att ha på julafton, thermo-leggings till mig och dottern och så hittade jag kaffeskedar i guld till ruskigt bra pris som matchar besticken som vi har i guld och som tyvärr inte innehöll några kaffeskedar.

När vi kände oss klara på Rusta så styrde vi nosen mot Haninge Centrum. Detta för att jag dagen innan såg en pyjamas som jag gärna ville ha inne på Gina Tricot, men som jag då inte orkade prova och som sen gnagde i mig över att jag inte hade köpt den. Så det blev vårt första stopp. Och den var inte bara snygg, den var otroligt skön också så nu är jag återigen (hade en i tonåren som jag älskade) ägare av en fin siden pyjamas som jag kan mysa runt i hemma på mornarna och kvällarna.

Det blev såklart också ett besök på New Yorker, en butik som jag bara älskar men allt för sällan besöker pga tidsbrist och att butikerna inte ligger i min direkta närhet. Och såklart så hittade jag massa fint där inne.

Det blev en grå myströja som är helt magiskt mjuk och som jag faktiskt har på mig just nu. Kan nog helt klart bli en favorit, precis som tidigare tröjor från samma märke har blivit. Och så blev det faktiskt två nya blusar också. Jag letade väl egentligen efter någonting rött att ha på mig på julafton men så föll ögonen på dessa blusar och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag kunde dock inte välja vilken färg jag tyckte bäst om, så på uppmaning av min sambo så köpte jag båda två. Dom är verkligen perfekta att ha på jobbet, men jag tror också att den gröna kan få agera juloutfit i år med någon snygg kjol eller byxa till :)

Sen avslutade vi med det absolut bästa av allt - en liten lunchdejt bara han och jag. Det händer inte allt för ofta och stunder som dessa värdesätter jag enormt verkligen. Det är ju så lätt att man fastnar i mamma och pappa rollerna och glömmer bort personen som man faktiskt är för sin sambo också. Jag tycker dock att vi är väldigt duktiga i våran relation på att uppmärksamma varandra och smyga in lite kärlek och romantik i vardagen, men ensam tid tillsammans är ju minst lika viktigt :)

Den här dagen kan jag leva länge på :)

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Vad härligt att du hade en så bra dag ❤️❤️❤️

nouw.com/agnesmathilda
MissMinnea
MissMinnea,

Tack gulle dig, hoppas du också har haft en bra helg <3

nouw.com/missminnea