På öppet hav

För en tid sen så läste vi ut en helt otroligt härlig bok som jag bara måste få tipsa om.

Det är en bok i en serie av fyra böcker, skrivna av skriven av Nora Roberts. En serie som jag trots en del hemskheter skulle säga är en riktig sån där "feel good bok". Den har underbara karaktärer som har haft det kämpigt som yngre men som sedan vuxit upp till fina människor. Den utspelar sig i en fantastisk miljö och sammanhållningen, kärleken och alla andra stormande känslor beskrivs på ett otroligt härligt sätt.

Boken handlar om tre vuxna män som är syskon, inte genom blod men genom att dom alla har blivit omhändertagna av samma kvinna och man. Personer som dom ser som sina föräldrar och som räddade dom från olika hemska öden och gav dom möjligheten till bättre liv med trygghet och kärlek. Tyvärr går först mamman bort och senare kör pappan ihjäl sig - och i samma veva som pappan går bort visar det sig att brödernas pappa på egen hand har tagit sig an en ung pojke. En kille som precis som dom, kommer från en hemsk uppväxt. Den enda skillnaden är att den här pojken har samma ögon som deras pappa. Någonting som väcker upp mycket skvaller i det lilla samhället och gör att frågetecknen hopar sig.

Jag vill inte avslöja för mycket om handlingen då varje rad och ord är en fröjd att läsa. Men handlingen bjuder på svårigheter, romantik, sex, en härlig vardag som får en att skratta medans man läser och såklart ett härligt men öppet slut. Så söker ni någonting som man lätt fastnar i och inte kan lägga ifrån sig så är det här helt klart den rätta boken och serien :)

Gillar

Kommentarer

Kommentarer

Senaste kommentarerna