Mitt nya måste i handväskan

I samarbete med BIC har jag fått möjligheten att testa deras Bic 4 Colors och eftersom att jag arbetar hela dagarna med att skriva olika saker så kändes det här verkligen som ett roligt samarbete som passade mig perfekt.

Även privat skriver jag en hel del och jag har alltid varit en sån person som organiserar min kalender genom att skriva olika saker med olika färger - det har alltid inneburit att jag burit runt på många olika pennor - men med BiC 4 Colors så behöver jag inte längre det. Deras fiffiga penna har nämligen fyra färger samlade i en och samma penna.

Men en annan sak som jag tycker är otroligt viktigt med pennor när man skriver mycket är att dom är sköna att hålla i och att bläcket och udden glider skönt över pappret och även det uppfyller den här pennan.
Plus att det dessutom går att köpa refill till den när bläcket tar slut OCH som att det inte var nog med det så finns den också i en massa olika fina utföranden med olika färger på bläcket :)

Det här är absolut en penna som jag numera kommer bära med mig både i jobbet och privat och som från och med nu kommer vara min bästa vän när saker och ting ska planeras och organiseras och ett måste i handväskan.

#bic4coloursbuzz #pennor #buzzador

Gillar

Kommentarer