Jag trodde jag skulle kräkas

Hej på er :)

En ny dag nalkas och här blir det en dag till med jobb hemifrån för att kunna ta hand om min dotter som fortfarande dras med både snuva och hosta. Jag tror att vi får räkna med hela veckan hemma och att istället komma tillbaka på Måndag med nya friska tag. Men nu måste jag erkänna att det börjar krypa lite i mig av att arbeta hemifrån.

Men hörrni, till nått helt annat - fy satan vilket hårt träningspass det blev igår.

Först har jag ju dom dagliga passen som ska utföras, som den här veckan har ökat i antal men annars är ungefär samma som varje vecka. En del övningar ändras eller byts ut, men det är ändå ganska så basic.

Sen får vi ju extra utmaningar på Onsdagar och Lördagar som vi ska utföra, och gårdagens utmaning tog verkligen musten ur mig. När jag efter mycket envishet och ännu mera svett kunde konstatera att jag var klar så kändes det nästan som att jag skulle kräkas. Ja då kan ni förstår hur pass otränad jag uppenbarligen är. Tur att jag hade proteinpulver hemma att boosta med, det gjorde ju att kroppen mådde bättre och att jag kunde bli människa igen.

Men en sak som var otroligt trevligt med gårdagen var att min son hängde på. Han peppade mig hela tiden, fick mig att kämpa på hårt och utförde alla övningarna tillsammans med mig - så himla kul och så underbart att få umgås med min tonåring helt själv så här någon gång ibland :)

Idag är det bara den dagliga träningen som står schemat och det känns faktiskt ganska så bra, men sonen ska själv iväg på sin träning så jag får nog inte hans sällskap. Men det kommer såklart gå bra ändå.

Jag önskar er alla en fin dag, vi ses snart igen hoppas jag

Gillar

Kommentarer

Kommentarer

Senaste kommentarerna