En dag med höst i luften

Jag har tänkt blogga i flera dagar men pga att jag inte har haft tillgång till min dator så har jag dragit mig för det. Lite fånigt kanske men jag får mer lust att skriva och det flödar bättre när jag sitter vid en datorn och bloggar.

I fredags när jag vaknade och tidigt på morgonen gick ut med Happy, så var det första dagen som kan kunde känna att våran är på intågande. Det kändes i luften, det syntes på skenet och man kunde nästan lukta sig till det. Ni vet en sån där riktigt frisk morgon på gränsen till kall. Jag älskar såna mornar, jag tycker dom är så härliga :)

Sen for vi till arbete och skola och körde igång dagen på riktigt. Det blev en väldigt dubbelsidig dag, då den dels var härlig för att nästan alla mina favoritkollegor var inne på kontoret. Vilket såklart gjorde att dagen flöt på väldigt smidigt och med mycket skratt :) men den andra sidan av dagen bestod av tårar och sorg, då en av mina närmsta kollegor slutade och vi hade avtackning för henne. Jag förstår såklart att en del vill prova nya saker i livet och det är såklart roligt för henne. Men gud vad lessna vi var och vilket stort tomrum hon kommer lämna efter sig :-(

När arbetsdagen sen var över och vi kom hem så var min sambo så himla gullig mot mig. Han bad mig byta om till myskläder och lägga mig i soffan med någonting gott att dricka medans han styrde upp middagen. I vanliga fall brukar vi annars hjälpas åt. Men han visste att dagen hade varit både intensiv och känslomässigt jobbig så därför bad han mig ta det lugnt ett litet tag. Han är så fin han!

Senare kom våran gemensamma vän Patrik över, lagom till det att middagen var klar. Så det blev en trevlig middag tillsammans med barnen och Patrik som är mycket omtyckt av hela familjen. Och det blev verkligen en väldigt vacker kväll med fina färger på himlen och en dubbel regnbåge. Och som alltid när Patrik kommer över så blev det några omgångar Fia med Knuff haha och sen sov han kvar i vad vi numera kallar hans rum :P

Sen har vi ju så fina grannar som dessutom tittade förbi och lämnade lite svamp som dom varit och plockat. Så himla fint av dom. Så det blev lite rensande, men nu har vi skogens guld hemma hos oss som vi kan njuta av :)

Helt klart en mycket bra dag i det stora hela :)

Gillar

Kommentarer

Kommentarer

Senaste kommentarerna