Vårt konsept består ikke kun av dukker, men også av klær, sko og diverse tilbehør. For oss så er det heller ikke bare dukkene som skal være av god kvalitet, men alle våre produkter generelt vil ha høy kvalitet så det både skal se flottere ut, kunne tåle mye lek og man kjenner at det ikke er hard plastikk, eller stivt stoff. Med denne kvaliteten skal det også sikre at fargestoffet i tekstilen ikke skal kunne farges av på dukken. Alle våre produkter er også godkjent for giftstoffer så det ikke skal være helseskadelig for barnet å leke med.

Som dere kan se på bildene over, så er dukkeskoene laget med lekre design og sålen er av myk silikon eller plast med flotte detaljer. Mange av skoene er også laget på en skofabrikk hvor de også produserer sko til mennesker.

Dette understreker hvor opptatt vi er av det perfekte produktet.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


Ikke bare kan du få en dukke som likner deg, men vi har også de samme kjolene til både din dukke OG deg - da vil dere bli helt like!Tenk at du ikke bare har en dukke du likner på, men at dere også kan gå likt kledd. Dette er vel alle pikers rosa drøm!

Se for deg at din datter skal i selskap. Av og til kan det virke litt skummelt om det kommer mange ukjente, eller piken skal i selskap uten sine foreldre. Da kan det være godt å ha en trygg støttespiller med seg, og tenk hvor gøy det må være å få vise seg frem i samme kjoler!


Besøk vår nettbutikk - missminime.no

Likes

Comments

Vi i MissMiniMe er veldig opptatt av at alle barn skal vokse opp med flotte og sunne verdier. Dette vil også være med på å bygge stabilitet, trygghet og selvtillit hos barnet.

Dette er hva vi vil få frem i denne loven:Hva mener dere? Er dette en lov dere kunne tenkt dere å bruke i deres hjem, for deres barn?

Husk at denne loven er vel så egnet for de voksne også 😌

Likes

Comments

Høsten 2015 tok vi med oss noen av dukkene våre for en photoshoot i det fine været langs kysten i Grimstad. Dukkene er også kledd opp i forskjellige antrekk som passer årstiden, og så klart våren som nå nærmer seg med stormskritt.

Naturen er en fantastisk plass. Så mange forskjellige steder å ta friske, flott bilder med mange forskjellige farger. Perfekt for en photoshoot.

Gå inn på vår nettbutikk http://missminime.no for hele vår kolleksjon av dukker og klær.

Likes

Comments

Våre dukker har en av de fineste parykkene som er å få på markedet, men etter mye greing og lek, kan det hende at håret blir litt slitt. Dukker med langt, krøllet hår er mest utsatt for dette. Det er også derfor vi anbefaler dukker med krøllet hår for litt eldre piker. Men ikke fortvil om dette skulle skje din/ pikens dukke, for her har vi noen enkle tips til å redde håret 😃

1. Dukken er lekt og stelt en del på håret og har blitt brusete/ tovet seg.

2. Gre håret ved å begynne i tuppene og jobb deg oppover på en skånsom måte for å få det vekk det verste av flokene.

3. Legg så håret i vann å gni forsiktig inn litt balsam. Skyll så godt med rent vann slik at du får vekk så mye som mulig av balsamen. Press nå det meste av vannet ut av håret med nevene, får du trykker håret håndkletørt med en tørr klut.

4/5. Gre nå forsiktig håret, og klipp så vekk det verste av tuppene.

6/7. Krøll så håret opp og fest med lusespenner til det har tørket.                                                                       (La gjerne dukken stå slik i over et døgn for best resultat)

NB!! Håret må IKKE krølles med varmeelementer da håret er laget av plast og kan dermed smelte!

8. Håret er nå tørt og har stått en stund med lusespenner, og det er nå på tide å ta ut spennene.

9/10. Spennene er tatt ut, og håret er så godt som nytt.

Hvis dukken fremdeles skulle ha veldig slitte tupper, kan det være en idè å klippe av større deler av tuppene, altså klippe håret kort som vi viser til på bildene under. Dette kan også gjøres selv om dukken ikke skulle ha slitt hår. Om du/ piken skulle hatt kort hår, kan det være vel så fint å klippe det så de blir like også på håret 😃

Her er hvertfall vårt resultat etter vi klippet Miss Isabella kort.

Ble hun ikke bare helt nydelig? 😍

Selv om dukken skulle ha kort hår, er det fremdeles mye man kan gjøre med det. Her har vi to eksempler på oppsatt hår:

Her har vi satt håret opp i en fin hestehale, som vist på bildet over, og hun har også fått hull i ørene.

Som vist på bildene under, han vi satt håpet opp i en fin "donut" eller "tutt" som noen vil kalle det.

Er hun ikke bare helt utrolig skjønn? 😍

Likes

Comments

Alle dukker vil bli levert i egne solide esker med sløyfebånd og hank. De vil alle være kledd i vårt standard anrekk, og det vil ligge ved et eget pass til dukken, alle med unike passnummere og fødselsdato til dukken.

Klær og sko vil også bli levert i flotte esker hvor de ligger fint pakket inn i et delikat silkepapir.

Tanken bak disse eskene er ikke bare for å få følelsen av kvalitet, men også at det skal være mindre unødvendig emballasje som vil bli kastet. Våre esker er solide og designet for at de skal kunne brukes igjen. De er også FSC godkjent som vil si at vi er med på å sikre et bærekraftig skogbruk.

Likes

Comments

Med konseptet MissMiniMe, vil vi at enhver pike skal kunne finne den dukken hun likner mest. Dukkene har alt fra forskjellig hudfarge, hårfarge, hårfasong, øyenfarge og er med eller uten fregner.

Klær, sko og tilbehør fås også til dukken, hvor vi også har like kjoler til både pike og dukke så de kan være helt like!​

Likes

Comments