Hejhej! Idag har jag haft stalljour,från kl.08 och kom hem vid 15. Släppte ut alla hästar,matade dom,mockade etc. Sen så var det också ponnyridning och våffelsercering i stallet...riktigt mysigt! När allt var över så lattjade jag och Basse runt lite på planen,inte vår bästa träning men ändock väldigt kul.😊 Jagvär sjukt trött,somnade efter vi ätit middag! Ligger just nu och kollar på disneychannel..hehe har man inget bättre för sig så! Imorgon äre samma visa som gäller som idag..stalljour,ingen ponnyridning dock..skönt! Näe nu ska jag hitta på nåt!

Likes

Comments

Hej,har precis kommit hem från storsjötearern.. Måste säga de att jag är sjukt imponerad av Sjölinseleverna! Så duktiga!!
Jag måste dock ändå säga att jg är delad..Jag träffade Lotta som är bildlärare på sjölins kom och frågade o pratade om mitt eventuella skolbyte...jag vill byta men samtidigt inte!! Jag vet inte vad jag vill,ååh allt är så svårt!
Men men jag ska försöka hitta svaret på den frågan,men får grubbla nån annan gång med nån som kan grubbla med mig!
Ikväll väntas en kväll på gårn,ska prata med Lotta om de hon brukar va rätt så bra på sånt här...

En bild från musikalen..

Likes

Comments

Har totalt glömtbort att blogga hehe sorry...jag har haft sovmorgon 4dagar i rad nu,och igår var jag helt ledig då jag var på yoga via idrotten i onsdags kväll! Idag har jag också sovmorgon,ska vara på stan kl.12.45 på storsjötearern då vi ska kolla på teater/musikalen FAME!

Allt för mig!

Likes

Comments

Hej hej igen! Idag ska jag säga att de verkligen va sköt med sovmorgon! Klev upp vanlig tid då jag igentligen hade tänkt att åka på bibblan,men jag beslutade mig för att stanna hemma då jag ger mer tid på torsdag då är jag helt ledig! Så jag kollade på lite TV sen somnade jag på soffan i 2timmar...åt lite lunch och åkte sedan på skolan.. Vi hade entreprenörskap,inte direkt mitt favvo ämne då jag är typ helt efterbliven och fattar nada! Och vi ska ha prov i det nästa vecka..blöööh!!!😑men men vi fick sluta tidigare så jag åkte på gårn o käkade middag,sen åkte jag på stan igen då jag skulle på ungdomsrådsmöte på navigatorcentrum! Satt där från 17-ca.19..drog sedan på gårn igen och gick ner till danslokalen med Cheyenne,Johanna,Parasto,Sarah och några fler..kollade på när dom dansade...annars så har det inte hänt så mycket,följde Cheyenne en bit på vägen..

Imorgon har jag sovmorgon..igen...har dock en hemuppgift att göra. Imorgon ska jag också på körskolan o skriva in mig,och ännu senare på kvällen drar jag på Yoga..och därför är jag ledig på torsdag som kompensation! Nu ska jag ta o kolla på film o sova..hörs imorgon om de finns nån trogen läsare? 😊

Likes

Comments

Tjenatjena...ny dag nya tag! Idag har vi igentligen sovmorgon så svenska lektionen gått bort, de vart sagt att vi skulle på biblioteket men jag pallar inte att gå dit idag! Tar det på torsdag när jag ändå är ledig! Så jag hade bara tänkt vara hemma o Chilla idag,möjligtvis att kg drar till stallet lite senare,men de är osäkert!

Likes

Comments

Idag är jg en stolt "hästmamma"! Jag och Basse fortsatte med vår frihetsdressyr träning ikväll,och jag är såååå STOLT! På två gånger har han nästan lärt sig att buga,vilket jag tycker är helt otroligt! Och idag gick han ner helt på det ena knät som de ska,och sträckte nästan ut de andra helt..vi har en bit kvar,men vi ska dit och vi ska kämpa..och jag är helt övertygad om att Basse kan göra det! Jag lägger upp en bild som förklaring vad bugning är,om du inte vet vad det är:) hoppas för övrigt att ni haft en bra dag,det har jag! Förutom att min skoldator krånglar,men men den är bättre nu så hoppas att den lever ett tag till!

bugning(bild tagen från Google)

Likes

Comments

Go'morrn!
Idag är jag uppe tidigt,varför är bara för att jag ska på möte på skolan kl.08 så jag måste ta 07.20 bussen! Och de här med att kliva upp tidigt,nja de är inte min grej...jag blir oftast på dåligt humör och skelögd! Aja de kan inte hjälpas...

Likes

Comments

Hejhej,kom nyligen hem från stallet...var dit både ikväll och även tidigare idag. Ikväll var jag med Tuva,hon har haft bruten arm så hon ville vara i stallet,så jag gick dit så hon fick pyssla lite o va där! Vi passade först på att smörja två av Basses träns,så nu är dom snygga och rena! Jg älskar när saker o ting ser snyggt ut och hatar när de är smutsigt! Sedan tog vi in Basse och borstade han lite.
Jag har börjat träna Basse lite i frihetsdressyr så jag visade Tuva vad han kan,och sen fick hon också prova! :) jag älskar frihetsdressyr! Hästen känns glad o pigg,och man får bra relation med hästen,vilket är kanske det allra bästa! Och han har blivit så mycket duktigare,och fortsätter jag träna han så når vi vårt mål,vilket är att han ska kunna buga..han kan början,så nu måste vi bara fortsätta öva! Det var allt för nu!

Likes

Comments

Tjena o go'kväll!
Kvällens undehållning vart en promenad på affärn,och sedan till stallet där jag tog in Basse,pysslade om han och hade han lös på plan o tränade lite frihetsdressyr! Han är super snäll,men på senare tid så har han börjat med dåliga ovanor...först när man tar in han från hagen så går han och liksom puttar på en med bogen,och ibland vill han inte gå in i stallet..men de värsta som vart är när han försökt sticka när man ska vända på stallgången! Han vänder sig jättasnabbt och sedan försöker han dra iväg! Jag Eyvind vad jag ska göra för att han ska sluta med dumheterna! Vad tror ni?
Men iallafall,nu äre dags att borsta tänder och lägga sig i sängen..imorgon ska jag ha en fotoshot med Matilda om vädret tillåter! Jag ska fota henne och ev.också hennes hund Texas 😊om jag får några bra bilder så kommer dom(med Matildas tillåtelse) att hamna på bloggen!
Det var allt för mig,taco hej!-

Likes

Comments