Instagram@missmatildas

Jag är ett jätte stort fan av Rackartygarna, det trodde ni inte va?? Men imorgon ska jag och Rebecka och lära oss gymnastik och äta brunch på Ikea.

Puss & Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade ett lan hemma hos mig med mina två kompisar. Så då spelade vi och åt tacos. Spelen vi spelade var Sims 3, Minecraft och Outlast. Det var väldigt roligt, men vi var väldigt trötta och somnade ganska tidigt.

Sedan när vi vaknade åt vi amrikanska pankakor med bär. Om du vill ha receptet på dem får ni kommentera gärna.

Puss & Kram

Likes

Comments

Hejsan!
Nu är det snart dags att filma min första video till min youtube kanal som jag ska fixa. Den kommer heta MissMatilda och kommer skriva ett inlägg när den är klar. Hoppas ni kommer gilla den, så hörs vi.

Puss & Kram

Likes

Comments

Hejsan!
Idag testade jag och Rebecka att att blanda ihop 3 bra saker för hyn, så tänkte ge ut receptet eftersom hyn är super len nu efter det. Jag vet inte om detta receptet finns redan, men skriver det ändå.

Ingredienser:

• 1 - 3 avokado halvor (beroende på hur många som ska ha den)
• 2 små skedar med honung
• 1 helt ägg (kan använda både äggvitor/gulor även om bara gulorna rekommenderas)

Gör så här:

1. Blanda ihop allting i en mixer.
2. Häll krämen i en skål. (Det är enklare och så riskerar man inte att skära sig)
3. Tvätta ansiktet med vatten och applicera sedan krämen i ansiktet.
4. Låt den verka i 20 min.
5. Sen är du klar.

Hoppas du gillar den lika mycket som jag. Vill inte säga att den tar bort finnar eller något sånt, men gör huden lenare i alla fall. Ps säg inget om mitt ansikte snälla, tack.

Puss & Kram


Likes

Comments

Har gått en vanlig dag i skolan idag, slutade tjugo i fyra. Var trött nästan hela dagen, men fick min favorit mat till kvällsmat. Kina mat, det var jätte gott. Åt vårrullar till förrätt och wokad biff med bambuskott och champinjoner. Som sagt var det jätte gott ochdet var ett jätte mysigt ställe. Dem hade en damm i mitten med coola fiskar i.

Puss & Kram


Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag gått i skolan, som var långtråkigt. Men sen blev det lite roligare. För då var jag med Rebecka och så åt vi lite mellis hos henne, den var jätte god. Därefter gjorde vi frapinos och tog lite bilder. Sen fick jag lite bråttom för jag och min mamma skulle åka och köpa mat (snabbmat you know). Och sen åkte vi hem och åt och nu myser vi och tittar på tv:n. Hoppas ni har en bra dag! Bilderna är på mina kläde som jag hade på mig och på min mellis.Puss & Kram

Likes

Comments

Jag är den tjejen som både gillar tajta men också oversize kläder. Så jag har ett bra tips på en oversize t-shirt som jag älskar, verkligen älskar. Det är en "kill/herr" tröja från VFSB (Viktor Frisk & Samir Badran). Jag har den svarta success tröjan I både S/M och L/XL. För att jag fick först en felbeställning och sen fick jag en annan tröja i en mindre storlek gratis, tack Viktors pappa än en gång. Men som sagt om ni gillar den oversize stilen mer så rekommenderar jag storlek L/XL, men om ni är tvärtom rekommenderar jag storlek S/M. Jag vet att dem tröjorna är ganska dyra, men om man är som jag så är den värd pengarna. 😉Gå nu in på deras hemsida www.vfsb.se nu!Puss & Kram

Likes

Comments

Hade en sån tråkig dag idag. Gjorde ingenting, jo...tittade på Sveriges yngsta mästerkock (bra program, rekomenderar) Men sen kl. 18 gick jag till Rebecka och så åkte vi lite skateboard som vanligt hehe. Och så åkte vi till affären och köpte dricka (viktigt!!!) Och därefter och jag hem och duschade, myste och drack min dricka 😊 Det var min dag. Hoppas er dag var lika rolig som min.

Puss & Kram


Likes

Comments

Vaknar av att mina katter är i min säng och saboterar. Sen så somnar jag om och tror att klockan är 11, men vaknade av att klockan bara var halv 9..ugh! Men idag ska jag inte göra så mycket, ska rensa trädgården med mamma och sen på kvällen blir det ut och åka skateboard igen.Puss & Kram

Likes

Comments