Idag så har jag varit i Arboga. Arboga är en jättefint liten stad. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan så var jag i Jönköping! Kolla vad fint havet är där. Det är så sjukt fint. Jag var där bara en dag för att vi skulle åka vidare till Borås! Vi åt på Pinchos vilken är en tapas restaurang så man beställer maten på appen och får små tapas rätter. Jag beställde en mini ceasar sallad, en fish and chips och en mini hamburgare. Det var jättegott. Jag rekommenderar verkligen Pinchos! Vilken är eran favorit restaurang?

Likes

Comments

Först så gick vi på en café som heter Condeco som ligger i Malmö vid kanalen! Jag tog en chai latte som var jättegod! Jag rekommenderar verkligen Condeco! Sen åt vi lunch på Texas long horn som en restaurang som serverar hamburgare och annat gott. Jag tog en Smokehouse hamburgare! Malmö har verkligen jättebra restauranger och caféer!

Likes

Comments

Idag så har jag varit i Malmö! Mälmö är en jättefin och härlig stad! Jag shoppade, åt god mat och promenerade vid kanalen! Det kommer mer bilder från idag här på bloggen! Jag vloggade idag så glöm inte att prenumerera på min youtube kanal. Vloggen kommer upp på min youtube kanal nästa vecka. Vilken är eran favorit stad?

Likes

Comments

Idag var jag och åt lunch på jensens Böfhus! Det var jättegott!

Likes

Comments

Följ min instagram: miss.marres
Follow me on instagram: miss.marres

Likes

Comments

Idag så var jag och åt lunch på Mc Donalds! Jag tog en maestro meny! Det var så gott! Man fick också en pack samlar kort med kända skidåkare därför Mc Donalds är svenska skidåknings landslags sponsor!

Likes

Comments

Today I ate lunch at Vapiano! I ate a pizza with pesto and spinach. It was delicious!  After that I went to a french cafe which had many different french pasteries. I bought a chocalate croissant! It was delicious!

Likes

Comments

Follow My youtube channel! It is called Miss Marre

Likes

Comments