Sola steker, og helgeklippen unnagjort

Hei dere! Her steker sola utenfor vinduet og helga lover godt. Har fått tatt bilder av innkjøpene mine, skrevet et innlegg med tips til å holde seg fresh på ferie, og snakket med NAV på telefon. Altså: mye unnagjort før helga. Skulle sette meg ned isted for å se på bildene, og gjøre de klar til innlegg, når jeg oppdaga at Tiko var litt frustrert.

Det er alt for masse hår her mamma!

Så da tok vi gjerne å fiksa litt på stakkars bisken, holder vel på å dø i den pelsen der på slike dager som dette. Så da ble det klipp i ansikt og fremste del av kroppen, og klipp av neglene. Tror han var veldig fornøyd selv, Tiko er helt fantastisk når han skal stelles. Legger seg ned og omtrent sover når jeg klipper han (okei, ikke på neglene da..)!

Myyye bedre

Fikk forresten nettopp en utrolig motiverende telefon! Nav-kontakten ringte meg oppigjen nå nettopp, for hun kunne ikke vente helt til mandag med å si hva arbeidsgiver mente om meg. Sitter her helt rød i maska, for makan til skryt, det skal du lete lenge etter! En skikkelig motivasjonsboost å høre at arbeidsgiver kunne tenke seg et langvarig samarbeid når det gjelder meg, allerede etter en uke. Det var sjeldent (tror hun brukte ordet aldri) at hun har fått gode tilbakemeldinger etter så kort tid på arbeid. Hurra! Ja, nok egoboost her, beklager, men det er kjekt å få gode tilbakemeldinger når man prøver seg på noe nytt. Helga ser værtfall enda lysere ut med det der i bakhodet, og jeg gleder meg! Må nok feires med cupcake's fra igår og en god smoothie. Håper dere får en herlig helg fininger, selv skal jeg bl.a. feire verdens beste venninne, Kristina, på lørdag, og jeg gleder meg veldig!

Q: Hva er dine planer for helga?

Liker

Kommentarer

tha_christina,
Åh, nå ble jeg glad på dine vegne! Gratulerer med gode tilbakemeldinger, det er jeg helt sikker på at du fortjente :D
christina.femelle.no
evabeik,
Så gøy med fantastiske tilbakemeldinger - det hjelper alltid på humør og selvtillit :) Godt jobba søta! :)
mittbeik.com
trille,
Så himla herlig! Hurra! Så glad for deg. :) Og så fin han ble etter klippen. <3
trilleblogg.com