25 år og hva de har lært meg

" Heisann dere, og riktig god torsdag! Som dere kanskje gjetter utifra tittelen er det en spesiell dag for meg - jeg fyller nemlig 25 år ida…"

Hvordan lage - terrarium!

" Heisann! Håper dere har det bra ♥ Jeg har brukt dagen på å redigere en video jeg filmet tidligere i uka, og det er vel lov å si at man er …"

Heisann dere, og riktig god torsdag! Som dere kanskje gjetter utifra tittelen er det en spesiell dag for meg - jeg fyller nemlig 25 år idag! I den anledning har jeg laget en liten video med diverse "lærdommer" jeg har fått gjennom disse årene. Ta en titt, kanskje du har noen å dele med meg også? Gi gjerne videoen en tommel opp om du liker den, og abonner på kanalen min for flere videoer fremover.

Dagen ble litt annerledes enn jeg hadde sett for meg, men jeg koser meg masse, og det er mye igjen! Tusen takk for alle hilsninger som tikker inn både på melding, snap og facebook, dere er gulle gode! Nå skal jeg straks opp til ferdig middag, slenge pedalene opp i sofaen, og bare kose meg masse med guttene mine resten av kvelden. Vi snakkes! :-)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

Håper dere har det bra ♥ Jeg har brukt dagen på å redigere en video jeg filmet tidligere i uka, og det er vel lov å si at man er fornøyd? Jeg er jo fortsatt ny på redigering og filming, men som med så mye annet - man må øve seg for å bli bedre. Jeg kunne null, niks og nada om Photoshop noen år tilbake, nå klarer jeg mer enn "mannen i gata". Øving, øving, øving. Det eneste dumme er jo at det krever litt tid foran skjermen, noe jeg ikke alltid klarer,, så det tar nok litt tid før jeg får dette i fingrene. Men - videoen har voiceover, det er jo nytt!

Som vi snakket litt om tidligere, er det Youtube jeg har lyst å utvikle meg på akkurat nå, så jeg trenger litt innspill fra dere. Jeg har noen videoideer i hodet, men jeg trenger fler! Hva ønsker dere å se, og har dere noen feedback på det dere har sett så langt? Jeg har veldig lyst til å lage lookbook for våren til dere, så det skal jeg se om jeg får fikset. Ellers er det kanskje på tide med en get-to-know-me video, siden kanskje ikke alle vet helt hvem jeg er? Rop ut i kommentarfeltet, det setter jeg stooor pris på! Nå skal jeg avslutte skjerm-tiden for idag, rusle opp til K som lager middag til oss, og slappe av resten av kvelden. Vi skrives!

Q: Hva syns dere om videoen?

Husk å subscribe på kanalen min for flere videoer ♥

Likes

Comments

Heisann dere!

Takk for alle fine ord etter forrige innlegg, dere er gode ♥ Titter hovedsaklig innom idag for å tipse dere om min nyeste video. Mange har kanskje sett den allerede siden den ble postet forrige uke, men føler temaet er såpass viktig at jeg poster den her likevel. Ønsker dere alle en riktig flott onsdag!

Q: Føler du deg komfortabel uten sminke?

Q: Hva syns du om videoen?

Likes

Comments

Heisann dere. Jeg har mistet telling på hvor mange innlegg det siste halvannet året har startet slik, men det er ikke få. Forrige innlegg her var jo i september, før jeg falt ut av denne digitale verdenen. Ingen energi, kreativitet, overskudd. Det å sitte på pcen måtte bli nedprioritert, skjermen sugde rett og slett (den lille) energien ut av meg. Slik har det vært lenge.

Noen av dere har kanskje sett at jeg har vært litt aktiv på Youtube ? Aktiv er kanskje å overdrive, men det har kommet faktisk kommet noen videoer der om dere vil sjekke ut. Så, har det blitt slik at jeg heller vil holde på med Youtube enn med blogg? Svaret har de siste månedene vært ja, hvis jeg har tid og energi så vil jeg prøve å lage videoer. Være kreativ på andre måter enn å hamre på tastaturet. Så hva forandret seg? Hvorfor skriver jeg til dere idag?

Jo, fordi at når jeg satt med hodet i armene og lot tårene trille isted, så kom det tanker og tekster i hodet mitt. Formuleringer jeg vil få ned på papiret. Ut av hodet mitt. Jeg bærer på utrolig mye inni meg, og det var jo det bloggen var tidligere også. En plass å få noe av det ut. Det gikk jo mest i positive innlegg og inspirasjon, men jeg turte også å la dere få en sniktitt inn i dritten. Og det var egentlig litt godt. Så, er Youtube nok for meg? Nei, kanskje ikke. Jeg trenger å kunne få sitte stille i sofahjørnet mitt, innpakket i koseklær og pledd over meg og bare høre lyden av tastene som klikker. Ikke trenge å tenke på hva jeg skal si, hvordan jeg skal redigere og hvordan utstrålingen min virker. Når jeg skriver så kommer det rått og uredigert ut til dere, og jeg trenger ikke tenke for mye for tastene løper likevel.

Så hvorfor tårene mine trillet nedover kinnene mine idag? Nå er det jo temmelig lenge siden vi snakket sammen sist, siden jeg rømte fra bloggosfæren og sosiale medier.. I videoene mine på Youtube snakker jeg om sminke, skjønnhet, innkjøp og favoritter, og ikke så mye om hverdagslige ting. Tidligere idag fikk jeg en boost av energi, og lurte nesten på om jeg skulle vlogge dagen min, kanskje ikke for å legge ut, men for å prøve det. Jeg var på Plantasjen igår å kjøpte noen planter, så idag har jeg flyttet rundt på litt interiør, ryddet og vasket, og jeg elsket det. Jeg fikk ideer på prosjekter jeg ønsker gjøre, videoer jeg vil filme, interiør jeg ønsker meg og møbler jeg vil bygge til hjemmet. Så hva skjedde, hvordan sprakk denne boblen av lykke? Realiteten slo inn. Jeg satt meg ned og kjente all energien jeg hadde brukt på disse hverdagslige tingene ble sugd ut av meg - og en god del til.

Sist vi snakket var jeg jo godt i gang med arbeid, booket fotooppdrag og hadde en hektisk hverdag.. Nå sitter jeg hjemme, sykemeldt på 9ende uke, og det ser ikke ut til at jeg kommer meg tilbake på jobb i nærmeste fremtid. Tårene mine trillet av fortvilelse og frustrasjon. Skal virkelig dagene mine være så ustabile? At jeg i det øyeblikket faktisk kjenner en liten boble av kreativitet komme frem (som har vært fraværende veldig lenge) så skal det i det neste rives bort, smertene kommer i full galopp, ansiktet blir numment og jeg føler jeg koker. Og fryser. Jeg er alltid kald, og bor under ullpleddet når jeg ikke er under dyna.

Så ja, jeg vet ikke helt hva jeg ville med dette innlegget annet enn å få la fingrene bevege seg over tastaturet igjen, og la tankene bli til ord og setninger. 2016 var et av de mest krevende og utmattende årene i mitt liv, og at det kom en smell når året var over kom ikke som noe sjokk - ikke for meg iallefall. Så om denne bloggen blir aktiv igjen eller ikke, det vet jeg ikke. Jeg lurte en stund på om jeg bare skulle slette den, slutte bloggen. Men jeg trenger den, og jeg trenger dere. Om dere vil få med dere når jeg poster så kan dere følge meg på Facebook her . Jeg tror fortsatt at fokuset mitt kommer til å være på Youtube for jeg har mange planer. Energien strekker ikke til, så når de gjennomføres vet jeg ikke. Jeg deler videoene mine på facebooksiden min , men jeg blir utrolig glad om dere vil subscribe på kanalen min også ♥ Vi skrives!

Fortell meg gjerne om året ditt så langt ♥

Likes

Comments

Heisann dere!

Tanken var en innkjøpsvideo til dere, men jeg høres ut som jeg har en potet i halsen, så det dropper vi lett. Det begynner å bli noen uker siden dette dukket opp i postkassa, men dette er jo ting som er aktuelt hele tiden. Alt er kjøpt hos Blivakker.no, når de hadde -20 til -70% på hele butikken. De har alltid tilbud, så det er bare å følge med. Jeg har linket det jeg fant (adlinks) under om dere ønsker å se på det selv. Mye rimelig og bra for pengene!

Ansiktsmaske fra L´Action // The Balm Mary-Lou Manizer // Settingbørste fra Real Technique // Fanbrush fra EcoTools

Ansiktsmaska har jeg ikke testet enda, så den gleder jeg meg til å prøve ut! Jeg bestilte noen andre masker som Sophie Elise tipset om, men de følte jeg ikke funket på meg. Forhåpentligvis gjør denne det? Mary Louimanizer bruker jeg hver gang jeg sminker meg, og jeg bruker kosten fra Eco Tools til å påføre den med. Den fra Real Technique var egentlig som en backup, men siden jeg likte så godt den fra ET får jeg finne noe annet å bruke den til.

Essie - Miss Fancy Pants // Essie - Fiji // Essie - No Chips Ahead Top Coat

Miss Fancy Pants er allerede en stor favoritt nå til høsten, og jeg elsker at alle lakkene har så bra navn! Jeg har også kjøpt meg den nye serien til Essie med gellack uten UV-lampe, så skal jeg definitivt lakke neglene mine masse i høst!

Jeg er veldig glad i Bonacure-serien til Scwarzkopf, og kjøpte liksågodt store flasker når de var på tilbud. Jeg bytter for tiden mye på hvilken shampoo jeg bruker, så nå har jeg noen gode å velge i. Color Freeze er en god blåshampoo som ikke er like sterk som Fudge, så den liker jeg å bruke når jeg vil ha litt kald farge igjen uten å ta den helt ut med fudge. Balsamen er helt grei, gjør det den skal. Jeg bytter litt på med balsam også, mellom denne og den under.

Fudge blåshampoo er jo helt sinnsyk, som gjør at den kan føles for sterk ut på min hodebunn. Derfor tenkte jeg å heller teste ut balsamen, og så langt er jeg veldig fornøyd. Det ble også klikket hjem en tørrshampoo (hvorfor ikke), og noen hårklyper. De kommer nok godt med når jeg skal krølle eller glatte håret mitt fremover.

Sånn! Det var det for denne gangen, kanskje dere ble fristet til å klikke noe hjem selv? Jeg har veldig lyst å bestille meg noe mer snart, men prøver å holde meg i tøylene. Det er nemlig et kamera som er farlig nært å bli klikket hjem, så da gjelder det å spare!

Har dere prøvd noe av dette?

Likes

Comments

​Heisann dere! 

Siden det har vært veldig rolig på denne fronten siden sist vi snakket, blir det et bilde av forrige shoot her idag. I helga klarte jeg å bli en smule forkjølet i det fantastiske nordmørsværet, så jeg har stort sett vært benket på sofaen siden. Hadde besøk av lillesøster i helga, og det var megakos ♥ Kvelden idag har gått med på noen episoder Elementary, og ikke minst Top Model og et stykke eplekake med is. Yum! Nå venter senga, men hadde bare lyst innom og si hei før jeg kryper under dyna og nerder med litt Youtube til jeg sovner. Håper dere er friske og raske i høstværet, her blåser det noe voldsomt ute så bisken skal få ligge hos oss i natt. Hvem sa at hundemamma ikke er mamma det og? Stakkarsen har vært igjennom storoperasjon idag, så regner med det blir litt syting når bedøvelsen er ute. Skal forresten få filmet litt til dere så fort stemmen og nesa er i orden, men vi snakkes forhåpentligvis før det. Natta 

Likes

Comments

Heisann hoppsan!

Dere vet, tiden og det der... Jeg rekker ikke henge med! Dere vet jo at det var mye som stod på sist vi snakket, og tiden etter eksamen ble den mest hektiske i år. Det var mye som skulle gjøres, rekkes, fikses, flyttes, jobbes, reises og innimellom puste, så pcen har ligget under bordet uten strøm i uviss tid. Når ting først roet seg, begynte innleggene å forme seg i hodet, men med det kom også presentasjonsangsten, hvordan skulle jeg ta det hele opp igjen? Helst kunne jeg tenke meg å komme tilbake med et boom!, levere innlegg etter innlegg med kvalitetsstempel over seg, komme med inspirerende bilder og videoer, and all that jazz. Men så fikk jeg en liten åpenbaring her for litt siden. Jeg må bare hive meg i det igjen! Jeg kan oppdatere dere når det passer meg, når jeg har noe å komme med, og om flyten ikke kommer før om 3 uker eller 3 måneder - ja, da er det bare slik det er da. Livet forandrer seg hele tiden, og man vet aldri hva som venter en før man står midt oppi det.

Så, mitt lille comeback til bloggosfæren er et lite innlegg med bilder siden sist - selv om det er skammelig få av dem. Jeg er vel flinkere til å leve i øyeblikket og ikke gjennom kameralinsa for tiden, så blogghjernen har rett og slett tatt ferie. Forhåpentligvis får kamerafingeren kjørt seg resten av året, for den har rett og slett vært veldig sløv hittil i år. Men litt har det blitt, og under ser dere litt fra min sommer.

Disse flotte damene har jeg både vært på sommerfest med, og en "liten" tur på IKEA. De som følger meg på snapchat (marlenes92) fikk sikkert med seg vår 22 timer lange ferd på IKEA, hvor vi ikke ga oss før de stengte dørene. Bildet av stolen i handlekurven er fra siste lasset, og vi var temmelig slitne når vi lukket varebilen for siste gang. Turen ble enda lengre da noen av veiene var stengt, og vi presterte å kjøre oss vill oppå en topp i ingenmannsland, og mistet ferga med 5 minutt. En utrolig minnerik tur, og vi (iallefall jeg) koste oss veldig

Guess what? Vi har flyttet inn i huset! 11 måneder etter start var vi inne, og sluttspurten var intens. Jeg har viet min tid til å legge gulv, skrudd IKEA-møbler, sortert, ryddet, bært møbler, flyttet esker, og der gikk egentlig både min og K sin ferie. Første uka inne jobbet vi fra vi stod opp til vi la oss, før vi slappet litt mer av de siste ukene. Det begynner å ta form her inne, og jeg kan godt lage ett innlegg eller video hvor dere får se?

En dag ble tilbrakt på Smøla hvor et vennepar av oss hadde ordnet med masse leker, grilling og kos. Øksekast var ikke min sterkeste side, men jeg kom meg gjennom med alle kroppsdeler i behold. Superkjekk dag jeg håper blir gjentatt neste år! Der ble også årets første bad unnagjort, og til høyre ser dere jammen meg et bad til. Spørs om det ble årets siste, her har høstværet meldt sin ankomst...

Ellers har jeg fått tid til venninnekos, familietid, kinoer, enda en IKEA-tur (vi bor 3 timer unna nærmeste IKEA) og brudebilde-fotografering (!). Blir nok ikke like lenge til dere hører fra meg igjen ♥ Ikveld er planen å sikle litt mer på et kamera jeg ønsker meg, og benke meg foran pc´en for å se Top Model og heie frem fineste Benedicte!

Så, hva har dere gjort på i sommer?

Har forresten veldig lyst å ta opp youtube igjen, og har to videoer i tankene. Noen som er gira eller?

Likes

Comments

Heisann dere!

Nå sitter jeg å redigerer bilder for harde livet. Vi har nemlig kjørt shoot på jobb idag, og e-n-d-e-l-i-g ble shooten tatt ute! Det blir noe helt annet å ta bilder ute enn inne foran en vegg, men det vet vel alle mine med-bloggere? Følte bare for å dele et av bildene i farta her med dere, og ønske dere en flott kveld videre ♥ Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på håret forresten, dere er så gode! 

Topp - Saint Tropez // Bukse - Dranella // Sandaler - Cream

Dere kan følge oss på B.Young Futura eller Fransa Futura, om dere vil se mer fra shooten :-)

Hva syns dere om antrekket? Hvordan har tirsdagen deres vært?

Likes

Comments

#themakeupwakeup

" Heisann dere! Takk for alle fine ord etter forrige innlegg, dere er gode ♥ Titter hovedsaklig innom idag for å tipse dere om min nyeste vi…"

​Long time no see

" Heisann dere. Jeg har mistet telling på hvor mange innlegg det siste halvannet året har startet slik, men det er ikke få. Forrige innlegg …"

Pakke i posten ♥

"Heisann dere! Tanken var en innkjøpsvideo til dere, men jeg høres ut som jeg har en potet i halsen, så det dropper vi lett. Det begynner å …"

something green

"​Heisann dere!  Siden det har vært veldig rolig på denne fronten siden sist vi snakket, blir det et bilde av forrige shoot her idag. I helg…"

Lately

"Heisann hoppsan! Dere vet, tiden og det der... Jeg rekker ikke henge med! Dere vet jo at det var mye som stod på sist vi snakket, og tiden …"

Shooting-day

"Heisann dere! Nå sitter jeg å redigerer bilder for harde livet. Vi har nemlig kjørt shoot på jobb idag, og e-n-d-e-l-i-g ble shooten tatt u…"

fine ting med mai

"Heisann dere! Er vel lov å komme med en oppsummering av måneden, selv om vi er en liten uke inne i juni? Er alltid koselig å skulle mimre l…"

New haircut ♥

"Hei! Wow, tiden flyr virkelig avgårde? Plutselig var det to måneder siden sist innlegg, utenom et lite livstegn på Facebook. Instagram har …"

Månedens favoritter! (video)

"Heihei dere! (Haha, det autocorrectet seg til heidi her først, det var random) Jeg tenkte at nå var det på høy tid med en ny video, og jeg …"

fine ting med mars ♥

"Nok en måned har gått og det nærmer seg virkelig sommer! Mars har vært veldig innholdsrik, og nå skal dette innlegget jammen meg komme til …"

Something new and peachy!

"Heisann dere! Det var jammen meg lenge siden sist. Tiden flyr virkelig avgårde med både jobb, skole og oppussing på timeplana. For jepp - v…"

Video - GRWM ♥

"Inneholder sponset produkt (merket) Heisann dere! Da har jeg gjort noe jeg sa jeg ikke skulle - jeg har nemlig laget en sminkevideo! Jeg fi…"

latest outfits - work edition

"Heisann dere! Tenk at det er lørdag igjen da dere? Her går dagene fortere enn jeg rekker å få med meg, men det har vært ei veldig effektiv …"

Video: New Year-tag ♥

"Likte dere videoen? Hva ønsker dere i neste video?"

2016 ♥ Goals for the new year

"Heisann dere! Det ble faktisk tid til litt videoblogging igår, så den kommer opp på Youtube så fort innlegget er ute. Batteriet gikk tom fo…"