Jag antar att många därute i sensommar värmen eller ska vi säga "sommarvärmen" någon gång på ett eller annat sätt mött Bamse och hans vänner och inte minst skalman, denna tecknade sköldpadda med sin kärlek till sin klocka som talar om för honom när det är dags att äta och sova. Det är just denna klocka det känns som dem senaste två veckorna har bestått av men vem har dött av trevliga middagar med vänner att minnas tillbaka till i höstmörkret, god mat blandat med drycker som gör hela spektaklet fulländat?  


Trevlig Augusti gott folk!​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja vart ska man börja, ett axplock av dem senaste dagarnas bildbevis har jag infogat nedan, Men vad skulle jag uttrycka i ord om dessa dagar?

När Österlen fick frågan om att ta hand om två stjärnor från sundets pärla blev resultatet det bästa man kunnat tänka sig. Vi har bland annat fått undersöka Karlaby Kro hotell som snabbt tog en topp plats av dem bästa på min lista av hotell, Fantastiska Nordic Sea Winery där man kände sig som hemma i blandningarna av vinproduktion till god mat och spännande nyheter som till hösten kommer bli stadiga favoriter, samt Fantastiska kivik med allt som hör där till.

När österlens vackra landsvägar började ta slut igen och sundet pärla tog form i horisonten fortsatte jag vidare mot Mamma och pappa i torekov och den åriga hummerkvällen då vi samlas med farbror med familj för att tömma årets skörd av hummer så nästa säsongs fångst kan få plats.

Likes

Comments

Dagens viktigaste dricka, KAFFE!

Tillsammans med gröt, ett kokt ägg och proviva är jag nu redo för en måndag i semesterns tecken.

Likes

Comments

Fick bli en läskande favorit för säsongen frysta gubbar, gin, bubbeldryck och flädersaft. Smarrigt värre!!

Trixande sedan till en lite soppa på söndagens läckerheter från det djupa blå men tyvärr så blev utbudet på bilder för kvällen färre så får rekommendera instagram profilen då istället, med samma namn till ära!

Likes

Comments

Söndag+regn= perfektion?

Jag vet inte om det är semester som satt sina spår eller det är vädret men idag är man sådär lagom seg och suget efter mjuka tyger, stora mängder kuddar och täcken i sängen att burra ner sig i är extra stort.

Likes

Comments

El Bloggo, Länge sen jag skådade dig! Livet har rullat på men utan dig men nu tycker jag vi vänder blad och blickar fram åt ett samarbete.

kvällen spenderas hos MoP i vackra Torekov tillsammans med god mat, vin och häng i deras växthus alltså efter ganska många helger med klackar i olika tak en otroligt passande sådan.

Vad har vi hittat på idag då? Jo hantverksmässan på Norrviken!

Vad köpte vi? Kött och enligt pappa ett måste denna dag, så viltkött it is! Fick även med mig en liten silverring som jag kan se kommer bli en stadig standard att smycka fingrarna med.

Likes

CommentsHej 2017, trevligt att du ville visa dig och låta oss möta dina utmaningar. Året har börjat lugnt med mycket jobb och begränsad tid till annat men den tiden kommer nås! Jag har valt att möta det nya året med ett nytt kapitel och en ny plattform. Välkommen till mitt nya hem i cyberspace, hoppas ni ska trivas.

Likes

Comments


Det levereras allt från goda drinkar och mat till lugna stunder bredvid det blå. Shoppingturer i både Frankrike och Monaco. Idag väntar en ny strand att bli besökt och imorgon en tripp till sant tropez. 

Likes

Comments

Min vita tråkiga vägg bakom soffan har fått sällskap av en älskling jag funderat på länge!

IMG_8268

Nu blir det några timmars jobb och sen middag ikväll, lagom helg it is. Nedräkningen har även börjat och om cirka två veckor siktar jag och fröken T in oss på vackra Nice och lämnar detta landet.

 

Likes

Comments

Det blev en uppdatering av sängens alla kuddar i helgen och två rosa och n textad IT is! 

Likes

Comments