Header

Asså min första gång i USA var så roligt! Jag skulle åka ditt med mitt lag för att tävla något som heter "The Summit" vilket är en cheerleading tävling. Vi skulle först ta ett plan till Frankfurt sen skulle vi vidare till Orlando, Florida! Vi var så sjukt taggade att få åka till USA!!!

När vi kom till hotellet var det kväll så vi lagade något snabbt och sen gick vi och badade. Det var så kul på väg ditt såg vi en skyllt där det stod "alligators and snakes in the area." Vi blev så sjukt rädda att vi sprang tillbaka till vårt rum. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde dagen efter men jag tror vi gick och shoppade och sen badade vi.

Vi hade tittat på väder prognosen och såg att det skulle regna någon dag så då bestämde vi att vi skulle åka till Disney World. Så vi åkte ditt den dagen och det regnande inte så mycket. Det var också inte så många som var där så det var inte så lång kö tid. alla i mitt lag hade börjat åka tillbaka till hotellet men jag och mina kompisar var kvar och tittade lite på paraden.

Det var snart dags att tävla och vi hade bytt hotell till Disney all star resort där alla lag bode. Vi kom till platsen där vi skulle tävla. Det fanns två arenor och två stora tält arenor. vi tävlade i ett av tälten. det var så varmt man smälte typ. När vi kom in i tältet var ac på så det var så skönt. Vi Gjorde ett fel fritt program.Vi blev så glada men vi hoppade ändå över prisutdelningen och gick för att käka.

Dagen därpå gjorde vi inte så mycket vi gick och åt frukost på IHOP sen åkte vi till stranden för att bada och så åt vi tacos någonstans. Sen var det dags att åka tillbaka till Sverige. :(

Likes

Comments